Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon ciki, ha havonta kb 1x...

Nagyon ciki, ha havonta kb 1x megye bulizni, es havonta 1x veszek magamnak bulizos ruhat, plusz cipot?

Figyelt kérdés

Tudom, eleg furan hangzik a kerdesem, de azt vettem eszre, hogy facebookon azok a "legmenobbek", akik szinte minden heten bulizni jarnak, tobb szaz kepuk van fenn facebookon stb.

En viszont elhataroztam, hogy nem teszek fel egy csomo kepet, max 20-30-40-et, de azok legyenek olyanok, hogy valtozatosan legyek rajta feloltozve, illetve ne mindig ugyanazt a tipikus pozt vegyem fel es nem mindig a szobanak az XY reszen legyen keszitve az osszes kep.

2014. júl. 21. 09:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Remélem ez csak poén.

Ha mégis igaz, akkor meg gondolkozz el a világ dolgain, mert nagyon rád fér.

2014. júl. 21. 17:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Még annyit hozzátennék, hogy ha minden hónapban új cipőt veszel, akkor vagy nagyon el vagytok eresztve lével, vagy valami ócska kínai szart veszel.

A választ te tudod, ezen is gondolkodhatsz 2 buli között.

2014. júl. 21. 17:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Micsoda gondjaid vannak szívem-.-

De élvezd az életed amíg anyuci apuci eltart és ehhez hasonló problémáid vannak...

Tedd fel azt a 20-30-40 bulis képed a különböző ruháidban és légy boldog, törődj azzal hogy a többi fb-s marha mit gondol erről.

2014. júl. 21. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!