Szerintetek ciki ez a Deichmann cipő, egyértelműen Nike air max utánzat? KÉP!
2014. júl. 17. 15:47
1/10 anonim válasza:
Utánzatnak tűnik, de szerintem nem ciki
2/10 anonim válasza:
átlagos, teljesen. ha nem tetszik, nem kell megvenni... :)
3/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem látszik utánzatanak,Tök jó!!:)
4/10 anonim válasza:
Nem ciki. A kínaipiacon vett kamu airmax a ciki, ez teljesen jó így, hamisított márkajelzés nélkül.
5/10 anonim válasza:
Szerintem az. Nemrég találtunk ott Martens, sőt még Nike Air Force utánzatot (olyat, hogy messziről azt hittük az, odamentünk, és nem volt rajta pipa, de minden más stimmelt).
6/10 anonim válasza:
Szerintem az ilyen márkajelzés nélküliek egyáltalán nem gázok.
7/10 anonim válasza:
Szerintem se gáz. Különben meg a Zara elég menő, és köztudottan nyomják a plágiumot.
Lásd:
Első Celine második Zara.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor nem ciki :D
2014. júl. 17. 21:14
9/10 anonim válasza:
Szerintem se ciki, azt viszont én is gáznak tartom, mikor valaki pár ezer forintért megveszi a kínai utánzatot, amit rendesen pipával látnak el, hogy megpróbálják elhitetni, hogy ez egy eredeti darab.
10/10 ErenTitan válasza:
Sziasztok!
Tudnatok kuldeni egy linket az air max es az air force cipok copy-jarol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!