Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek "ciki", hogy csak...

Szerintetek "ciki", hogy csak ennyi ruhám van? 15/l

Figyelt kérdés

- 2 hosszú farmer, 2 rövidnadrág, 1 térdnadrág

- kb. 15-18 felső (rövid és hosszú ujjú, ing, pántos)

- 1 kardigán, 1 belebújós pulcsi

- 1 téli kabát

- 1 tornacipő, 2 szandál, 2 balerina

- több zokni, bugyi, melltartó, sapka, sál...

Több osztálytársam is kb. egy hónapon át minden nap másik ruhát húz fel, az én ruháim ehhez képest nagyon kevesek. Sokszor van rajtam ugyanaz a ruha, persze, csak jó állapotban (nem szakadt, foltos, gyűrött) és mindig tisztán. Meg feltűnt, hogy én csak póló-farmer összeállítást hordok, a többiek meg blézerbe, magassarkúba, koktélruhába járnak suliba. Szerintem ez nagy túlzás...vagy én öltözöm rosszul?

2014. júl. 18. 22:38
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Egyébként sima, átlagos gimiről van szó, tehát nem az iskola követeli meg az elegáns viseletet. Az idősebbeknél ez kevésbé "elterjedt". Lehet, hogy ez csak ilyen egyfajta "divat" a fiatalabbaknál, hogy mindenhova kiöltöznek, sminkelnek? A fiúknál egyáltalán nincs ilyen kontraszt csak a lányok között.
2014. júl. 18. 22:41
 2/18 adidas11 válasza:
100%
Egyáltalán nem kevés :) és az sem jobb ha van egy rakat ruhád de a felét nem is hordod..és ha jól érzed magad a póló-farmer összeállításban akkor hordd nyugodtan :) ne masokkal foglalkozz!
2014. júl. 18. 22:46
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem kevés azért :)

Szoknyád nincs is?

2014. júl. 18. 22:46
 4/18 anonim ***** válasza:
nekem kb hetente volt az ismétlés :/
2014. júl. 18. 22:49
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kevés, sőt a felső még sok is. A szoknyát én is hiányolom.
2014. júl. 18. 22:51
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem keves, eges sok felsod van. :)

Viszont teli cipot vagy csizmat nem irtal, azt szerezz be, mert ha hidegebb van nem maszkalhtsz csak tornacipoben.

2014. júl. 18. 23:01
 7/18 anonim válasza:
52%
Egyem meg:)))
2014. júl. 18. 23:19
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki. Ne foglalkozz ilyen hülyeségekkel:)
2014. júl. 18. 23:38
 9/18 anonim válasza:
69%
Az a ciki, hogy ezen problémázol. De nagyon.
2014. júl. 18. 23:39
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem szoktam szoknyát hordani, csak az iskolai ünnepségeken, ott kötelező. Ja, igen, csizmám van, az kimaradt. Én is kb. hetente váltogatom a ruháimat. Egy nadrágot tovább hordok, de a felsőt naponta cserélem és évszaktól függően. Tehát így soknak tűnik, de ha azt nézzük, hogy van kb. 3 hosszú ujjú, amit hideg időben hordok, akkor szerintem egyáltalán nem sok.
2014. júl. 19. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!