Ennyi idősen tényleg ciki a szőrtelenítés? 11L.
Figyelt kérdés
Nagyon szőrös a lábam,karom és a combom is.Sokszor beszóltak a suliba ezért leborotváltam mindenhonnan.Most azért cikiznek,mert borotválom.2013. máj. 5. 11:50
1/9 anonim válasza:
a borotva a létező legrosszabb megoldás volt
most már mindig csinálhatod ha nem akarod hogy borostás legyen
használj inkább szőrtelenítő krémet,a gyantát és az epilátort is ajánlom,de próbáld ki hogy neked melyik a jobb,mert mindkettőre sok negatív és pozitív tapasztalat vonatkozik,mindenkinek más a jobb,viszont a borotvát felejtsd el
2/9 anonim válasza:
Nem kell felvenni amit mondanak:) Nem ciki, csak felesleges még ennyi idősen, de ha már így adódott akkor tényleg ne borotváld. Én epillátort javaslok:)
3/9 anonim válasza:
Ha már mindenáron szőrteleníteni akarsz, akkor menjetek Anyukáddal kozmetikushoz és ő legyantázza.
4/9 anonim válasza:
Nem ciki, de felesleges. És a borotválás nem épp a legjobb megoldás. Inkább gyantázz, az a legegyszerűbb, legjobb módszer.
5/9 anonim válasza:
a gyantával vitatkoznék,több ismerősömnek a bőrt is leszedte,én ugyan így jártam a kozmetikusnál
6/9 anonim válasza:
11 évesen még nem is szőrös egy gyerek...
7/9 A kérdező kommentje:
Sajnos van aki már ennyi idősen is szőrös de az osztályban csak én vagyok ilyen ezért piszkálnak. Tudom hogy nem a borotva a legjobb megoldás de nincs lehetőségem másra.
2013. máj. 5. 13:59
8/9 anonim válasza:
Nem ciki. Húgomnak is sötétebb, erősebb szőre van, ő is 11 éves kora óta szőrteleníti a lábát és a hónalját. Most 14 éves.
16/L
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. máj. 7. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!