Piros bőrkabát túlzás 1 fiúnak?
Figyelt kérdés
Egy ilyen jönne 40ért..
ui:és csak épitő jellegű hszt várok,a mocskos meleget hanyagoljuk..
2010. jan. 9. 12:17
11/21 anonim válasza:
Régebben nagy divat volt az ilyen a piros bőrkabát. Mikor Michael Jackson a Beat és a Thriller klippben piros bőrkabátba mutatkozok mindenki ilyet akart mind lányok és mind fiúk körében és nem mondta senki, hogy buzzis. Ezen a csávón egyébként tényleg buzzis
12/21 anonim válasza:
szerintem nagyon komoly :D én is szerettem volna pirosat, csak inkább feketét vettem, mert az sokkal több mindenhez megy.
és jah, tiszta Jackson :D
13/21 anonim válasza:
mondjuk szerintem ami még fontos h hol laksz mert ha modnjuk pesti vagy v odajársz suliba akkor oké, de ha vmi kissebb városban akkor tuti h megbotránkoznak és kinéznek nekem személy szerint nem tetszik de hát kinek a pap kinek a paplan:P 17/L
14/21 anonim válasza:
nekem is tetszik. de csak ha semmi súlyfelesleged nincs.
15/21 anonim válasza:
Szerintem klasszul néz ki. Nekem sok fiú ismerősöm hord ilyet.
16/21 anonim válasza:
persze szerintem hordjad nyugodtan,ja és vegyél hozzá egy citromsárga bőrnacit is 300 000-ért
18/21 A kérdező kommentje:
Kösz srác,k.rva nagy arc vagy.:)
Kösz mindenkinek a választ!
2010. jan. 10. 18:18
19/21 anonim válasza:
Fuhhh. Hát vannak amik jolállnak 1 fiunak de ez undorito és csajos főleg azzal ami alatta van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!