Ma ez volt rajtam (F/34). Szerinted milyen?
2014. júl. 19. 02:54
31/44 anonim válasza:
Hát, persze hogy nem látsz tiniket így öltözni, mert ők is gáznak tartják az ilyen cuccokat! :))
De ha neked tetszik, nincs ezzel baj, ízlések és pofonok...
Te megkérdezted, mi véleményeztük. Ennyi.
32/44 anonim válasza:
aztarohadt. nem akarlak megbántani. de pasi vagy és ennek ellenére pi-csa-gatyát veszel fel??!! ott komoly gondok vannak(nemengedi h kiirjam rendesen)
33/44 A kérdező kommentje:
Én rövidnadrágnak szeretem nevezni, vagy shortnak.
2014. júl. 24. 13:07
34/44 anonim válasza:
Pi-csagatya? Ugyan már, hol van ez attól. Ez csak egy rövid sort. Attól hogy még viszonylag kevesen vállalják be, még nem lesz pi-csagatya. A pi-csagatya nem itt kezdődik, ez bőven hosszabb annál. Szerintem ez nagyon jól néz ki, vagány gatya. :)
Mutathatnál képet róla elölről és hátulról is. :)
35/44 anonim válasza:
Ugyan már, úgy nézel ki, mint egy koravén tini.
39/44 anonim válasza:
úgy nézel ki mind 1 rakás szerencsétlenség.
40/44 anonim válasza:
nem lenne rossz csak ezt a sortot ne..:s ez nem női amúgy? maradj inkább a bővebb fazonúaknál ami biztos, hogy férfi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!