Előnytelenül áll ez a ruha rajtam? Szerintetek milyen?
2014. jún. 20. 14:43
1/18 anonim válasza:
Ebben akarsz utcára menni? Ez olyan mint egy pizsama.
2/18 anonim válasza:
Hát, nem a legjobb, de azért nem is olyan rossz szerintem. :) Valamivel mindenféleképp dobd fel, például egy szép nyaklánccal. :)
3/18 anonim válasza:
Szerintem olyan, mint egy hálóing:D
4/18 anonim válasza:
Nem előnytelen, de maga a ruha egy kicsit slampos. Otthonra, vagy így szünetben mászkálni, strandra jó, de ennél komolyabb alkalmakra inkább ne vedd fel.
5/18 anonim válasza:
Hát én nem venném fel utcára. Inkább otthonra meg tényleg a strandra vedd inkább fel.
6/18 anonim válasza:
Eléggé előnytelen,de ha neked tetszik hordjad.
7/18 anonim válasza:
Szerintem is hálóingnek jó, esetleg strandra. Máshova nem igazán.
8/18 anonim válasza:
Nagyon előnytelen. Kihangsúlyozza, hogy felül kevés van, alul meg még rádob egy keveset, ha érted. Otthonra játszósnak jó lesz, utcára találsz ennél csinosabbakat is.
9/18 anonim válasza:
Iszonyat! De tényleg... Előnytelen, felül olyan, mintha egyáltalán nem lenne cicid, alul olyan, mintha hatalmas csípőd lenne - pedig gondolom, nincs.
Otthonra játszósruhának jó, de én még strandra sem venném fel. Nem hálóing ez egyébként?
10/18 Andrea Henrietta válasza:
Próbáld meg feldobni egy övvel, vagy nyaklánccal esetleg sállal vagy valamivel, az lehet hogy javít az összképen. Egyébként lehetne roszabb is, de tény hogy nem a leg előnyösebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!