Előnytelenül áll ez a ruha rajtam? Szerintetek milyen?
2014. jún. 20. 14:43
11/18 A kérdező kommentje:
köszi a véleményeket,akkor majd itthon elleszek vele...:)
Turiban találtam ma, nagyon olcsón jutottam hozzá,gondoltam valahova jó lesz....Nem hinném,hogy hálóing,nem azon a részlegen volt.
2014. jún. 20. 17:24
12/18 WheneverYouWant válasza:
Egyáltalán nem áll jól. Olyan vagy benne mint aki két nap alatt fogyott 80 kilót de a ruha még rajta maradt...
13/18 anonim válasza:
Igen, hatarozottan elonytelen.
14/18 anonim válasza:
Neked nincs melled és hatalmas a segged széles a csípőd vagy csak a ruha tesz ilyenné? Mert ettől függ hogy áll, ha körte vagy akkor jól áll, ha nem akkor körtévé tesz és akkor szarul áll
15/18 anonim válasza:
14: szerintem nem lenne ennyire körte ha nem lenne a keze a zsebében.
16/18 A kérdező kommentje:
kicsi mellem van,ez tény,de nem vagyok körte..a csípőm nem széles
2014. jún. 21. 14:05
17/18 anonim válasza:
Igen igaza van a 15.nek tegyel fel olyan kepet amin nincs a zsebedbe a kezed. Mert lehet eloben meg jol all csak ezzel a pozzal körtésít.
18/18 pinkpancser válasza:
Első ránézésre inkább kényelmes mint mutatós. Szóval jobb otthon használni. Amúgy megmutatod úgy, hogy nincs a zsebben a kezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!