Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ma ez volt rajtam (F/34)....

Ma ez volt rajtam (F/34). Szerinted milyen?

Figyelt kérdés
Kép: [link]

2014. júl. 19. 02:54
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
esetleg véletlenül nem Szegeden élsz?
2014. júl. 20. 10:44
 22/44 anonim válasza:
100%

20-as nagyon nevetek! :-D

Egyébként a ruházatod mindegyik része botrányos: a szemüveget nem is értem, hát nem látod, hogy nem áll jól?!; a póló színe botrány; a pics@gatyától felállt a szőr a hátamon (nagyon szépen passzol a szőrtelen fehér, vékony lábaiddal...) a cipő meg szerintem női... a darabok se passzolnak össze... és fekete zokni, most tényleg?!

2014. júl. 20. 13:02
 23/44 anonim ***** válasza:
26%
A sort vagány, a póló sem rossz, bár szerintem lehetne szűkebb fazonú. :) A cipő és a szemüveg nem tetszik.
2014. júl. 20. 19:20
 24/44 A kérdező kommentje:
#23: A szűkebb fazonú póló jó ötlet.
2014. júl. 20. 19:45
 25/44 anonim ***** válasza:
25%
Akinek ilyen csinos, formás lábai vannak, az nyugodtan felvehet ennyire röüvid shortot, függetlenül attól, hogy férfi vagy nő az illető. Ami szép, azt nem szabad elrejteni. Márpedig a képen lévő srác lábai szépek.
2014. júl. 20. 21:41
 26/44 anonim ***** válasza:

Ez a szerelés 14 évesen is gáz lenne, pláne 34 évesen! Egy férfi nem öltözik így! A lábad szőrtelenítve van, ez sem túl férfias...

Fentartom a véleményem. (első vagyok)

2014. júl. 21. 18:30
 27/44 A kérdező kommentje:

#26: Meglehet, hogy vannak ilyen "elvárások", hogy férfinek hogy kell öltöznie, meg mijét szőrtelenítheti, meg mijét nem. Én viszont pont azt tartanám férfiatlannak, ha valami tetszik, de azért nem merném felvenni, mert a divat mást vár el. Vagy utálom a szőrt, de nem merem leszedni, mert jajj, mit szólnak majd ha meglátják...

Amúgy egy férfiassági próbát szívesen tartanék azok között, akiknél a szőrös láb és a hosszú rövidnadrág (miféle oximoron ez egyébként is?) számít férfiasnak. Vajon 10 "férfiasból" hány merné megtenni, hogy leborotválja a lábát, és felhúz mellé ilyen rövidnadrágot? Az első újranő egy hónap alatt, a nadrágot meg azonnal levehetné utána, de lefogadom, 9 nem merné bevállalni, férfiassági okokra hivatkozva, pedig csak fosna a reakcióktól.

Ezzel nem a mellemet akarom döngetni, hogy bezzeg én milyen férfias vagyok, mert nem. De az biztos, amíg nem okozok vele közszeméremsértést (azért ha jól megnézzük a képet, sehol nem villan semmi, nem úgy, mint a szegedi p.csaembernél, akinek a fél segge kilóg), addig én fogom eldönteni, mit veszek fel, hol/mit szedek le magamról és nem más.

A 14 éves hasonlatot viszont nem értem, egyáltalán nem látom, hogy tinik így öltöznének.

2014. júl. 21. 21:10
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
Igen, igen, de akkor miért kérdezed meg a véleményünket? Vagy titokban egyöntetű megerősítésre vártál? Vagy mi volt a célod ezzel a kérdéssel? Mert megkérdezted, hogy mit gondolunk, mi elmondtuk, azt kész.
2014. júl. 21. 21:38
 29/44 A kérdező kommentje:
#28: Jól tették. Nem is hordtam le senkit a véleménye miatt.
2014. júl. 21. 21:50
 30/44 anonim ***** válasza:
Ez igaz, csak nem akarod belátni, hogy az objektív igazság szerint márpedig Homár Henrikesen nézel ki.
2014. júl. 21. 23:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!