Ma ez volt rajtam (F/34). Szerinted milyen?
20-as nagyon nevetek! :-D
Egyébként a ruházatod mindegyik része botrányos: a szemüveget nem is értem, hát nem látod, hogy nem áll jól?!; a póló színe botrány; a pics@gatyától felállt a szőr a hátamon (nagyon szépen passzol a szőrtelen fehér, vékony lábaiddal...) a cipő meg szerintem női... a darabok se passzolnak össze... és fekete zokni, most tényleg?!
Ez a szerelés 14 évesen is gáz lenne, pláne 34 évesen! Egy férfi nem öltözik így! A lábad szőrtelenítve van, ez sem túl férfias...
Fentartom a véleményem. (első vagyok)
#26: Meglehet, hogy vannak ilyen "elvárások", hogy férfinek hogy kell öltöznie, meg mijét szőrtelenítheti, meg mijét nem. Én viszont pont azt tartanám férfiatlannak, ha valami tetszik, de azért nem merném felvenni, mert a divat mást vár el. Vagy utálom a szőrt, de nem merem leszedni, mert jajj, mit szólnak majd ha meglátják...
Amúgy egy férfiassági próbát szívesen tartanék azok között, akiknél a szőrös láb és a hosszú rövidnadrág (miféle oximoron ez egyébként is?) számít férfiasnak. Vajon 10 "férfiasból" hány merné megtenni, hogy leborotválja a lábát, és felhúz mellé ilyen rövidnadrágot? Az első újranő egy hónap alatt, a nadrágot meg azonnal levehetné utána, de lefogadom, 9 nem merné bevállalni, férfiassági okokra hivatkozva, pedig csak fosna a reakcióktól.
Ezzel nem a mellemet akarom döngetni, hogy bezzeg én milyen férfias vagyok, mert nem. De az biztos, amíg nem okozok vele közszeméremsértést (azért ha jól megnézzük a képet, sehol nem villan semmi, nem úgy, mint a szegedi p.csaembernél, akinek a fél segge kilóg), addig én fogom eldönteni, mit veszek fel, hol/mit szedek le magamról és nem más.
A 14 éves hasonlatot viszont nem értem, egyáltalán nem látom, hogy tinik így öltöznének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!