15-25 évesek, Nálatok mi számít igáényesnek, szépnek?
17 éves lány vagyok. Ha végig megyek az utcán meg nézznek, vannak akik le rÍbÍznek ( direkt Í) pedig szerintem semmi oko nincsen rá. Törődök maggammal, a megjelenésemmel. A hajam, sminkem, ruhám mindig szép, nem a sima póló farmer kombó. Hasonló ruha szetteket hordok : [link]
Műkörmöm van, mandula forma, voltmár műszempillám is.
Szerintem egy nő azért nő hogy ezt kihangsújozhassa, műkörme, műszempillája, műhaja lehessen.
Nálatok mi az igényes, és mi már a közönséges kategória?
VAnnak lányok akik vesznek egy táskát és adig hordják még szét nem megy, nem vagyak gazdag de valahogy erre még is tudok áldozni, mások mért nem( és olyanok is akik bőven meg tehetik) csak engem zavar hogy néhán nő,fiatal tini lány olyan ruhákat hord amit és dagonyázni sem vennék föl. Ha 10 percre leszaladoka boltba is kisminkelve szépruhában, reggel fölkelek zuhanyzok,fogat mosok és smink+ruha+haj.
Remélem érthető
Figyelj szerintem te nem igényes vagy, inkább nem vagy magaddal megelégedve ezért próbálod takarni a hiányosságaidat műkörömmel és szempillával.
Ismerek ilyen nőket, és soha nem lennék irigy rájuk. De veled nem az a baj, hogy "igényes" vagy, hanem inkább az, hogy nem tudod elfogadni a másikat. Miért baj az, ha a másik smink nélkül és kicsit kócosan is vonzó?
Nálam az számít igényesnek, ha valaki ad az alap tisztaságra (tusolás, fogmosás stb). Ha minden nap tiszta ruha van rajta.
Ne haragudj, de túl sok amit te csinálsz, a bőröd 40 évesen olyan lesz mint egy 60 évesé a rengeteg sminktől.
Miért ítélkezel a másik felett?
Neked van egy stílusod, amiről nekem meg van a véleményem. Nekem van egy stílusom, amiről neked meg van a véleményed. Ezért vagyunk emberek, hogy különbözzünk. Szép is lenne, ha minden nő úgy nézne ki mint te, vagy én. Fogadd el a másikat úgy ahogy van. Nincs jogod elítélni, pláne ilyen fiatalon. Még semmit nem tettél le az asztalra.
17 évesen elég baj hogy neked ennyire számít a külső.
"...engem zavar hogy néhány nő,fiatal tini lány olyan ruhákat hord amit és dagonyázni sem vennék föl..."
És ha neki nem telik rá? Nem mindenkinek a plázákban kell vásárolnia meg divatmajomnak lennie. Attól még lehet jó ember, sőt...
Egy nő nem attól NŐ, hogy műhaja, műszempillája, műkörme meg stb..-je van. A nő attól nő ha úgy VISELKEDIK. Persze adjon magára többet fordítson a külsejére mint a férfiak de nem attól lesz igazi nő ha csak a külsejét nézi hogy az tökéletes legyen és a belsőnkkel meg ne is foglalkozzunk hogy valójában egy utálatos nagyképű marhák vagyunk...ááh nem érdekes csak a hajam, sminkem, ruhám legyen jó.....-.-
Ma nagyképű,lenéző fiatalság.!!! -.-"
Remélem hogy tanulással is fejleszted magad, nem csak a kinézettel vagy elfoglalva. Talán vannak más hobbiaid is.
Tudod a ruhákat elvehetik tőled, de a tudást nem.
A kérdésed és a véleményed gáz.
Egy nő nem attól lesz nő, hogy minden második testrésze mű. Hanem attól, hogy tiszta, ápolt, intelligens és tud illendően viselkedni.
A 20 éves ruhákat sem értem miért szapulod, sok vintage darab többe kerül és többet ér, mint a te cukimuki kínában gyártott asszimetrikus ruhád, mert az a ceruzaszoknya ami 30 évvel ezelőtt nagyanyámon volt apám általános iskolai ballagásán, még ma is ugyanúgy néz ki mint a fotókon. Én meg csak egy dolgot sajnálok, hogy nem egyezik a méretünk...
18 vagyok. Szeretek lazán, fiúsan öltözködni. Igen, farmer-pólóba, mert kényelmes, és mert van jobb dolgom, mint a ruháim felett meditálni. Meg rájöttem, hogy nem ezektől leszek valaki. Régebben én is képes voltam órákig gondolkodni, hogy mit vegyek fel, meg feltűnőbb darabokat hordtam, de mára szerencsére kinőttem ezt. Már a vásárlás sem hoz annyira lázba, pedig régebben imádtam. De inkább elszórakozom azt a pénz, barátaimmal elmegyek bulizni, kirándulni, élményeket gyűjtök. Nekem ezek fontosabbak mint egy századik nadrág.
A szép ruha természetesen nem gáz(bár nekem az általad linkelt szettek picit olyan kínai piacos hatásúak, de ízlések és pofonok), de a műköröm elég proli dolog a műhajjal és a műszempillával együtt. Nem igényes, nem szép, inkább vidékies és közönséges. Mellesleg a legtöbb pasi sem szereti.
A kisboltba meg minek sminkelni? Nálam is alap a smink ha emberek közé megyek, de a kisbolt nem ez a kategória. A bőrnek is kell néha pihennie, én kifejezetten örülök az olyan napoknak amikor sehova nem kell mennem és smink nélkül hagyhatom az arcomat.
Megmondom őszintén kérdező, neked a belsőddel van gond, ami sokkal fontosabb, mint az öltözködés. Mint ahogy írták is előttem, sokat gondolsz magadról, beképzelt vagy és lenézed a másikat, nekem ez jött le a kommentjeidből. A helyesírásodról pedig inkább ne is beszéljünk... Szerintem sürgősen változtass magadon, legyél szerényebb egy kicsit legalább, mert így sokan meg fognak útálni az életben.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!