Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 15-25 évesek, Nálatok mi...

15-25 évesek, Nálatok mi számít igáényesnek, szépnek?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. Ha végig megyek az utcán meg nézznek, vannak akik le rÍbÍznek ( direkt Í) pedig szerintem semmi oko nincsen rá. Törődök maggammal, a megjelenésemmel. A hajam, sminkem, ruhám mindig szép, nem a sima póló farmer kombó. Hasonló ruha szetteket hordok : [link]

[link]

[link]

Műkörmöm van, mandula forma, voltmár műszempillám is.

Szerintem egy nő azért nő hogy ezt kihangsújozhassa, műkörme, műszempillája, műhaja lehessen.

Nálatok mi az igényes, és mi már a közönséges kategória?

VAnnak lányok akik vesznek egy táskát és adig hordják még szét nem megy, nem vagyak gazdag de valahogy erre még is tudok áldozni, mások mért nem( és olyanok is akik bőven meg tehetik) csak engem zavar hogy néhán nő,fiatal tini lány olyan ruhákat hord amit és dagonyázni sem vennék föl. Ha 10 percre leszaladoka boltba is kisminkelve szépruhában, reggel fölkelek zuhanyzok,fogat mosok és smink+ruha+haj.

Remélem érthető

2014. júl. 17. 23:25
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
nem véletlen írtam azt hogy megtehetik, és igen ez lenne a normális nem hogy 20 évig egy farmert hordjon
2014. júl. 18. 00:45
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azért hord 20 évig egy farmert mert az olyan kislányának mint te kinyalja a s.ggét!
2014. júl. 18. 00:47
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Legalább ne csapd le egyik szavaddal a másikat. Elég egyértelmű volt, hogy különbnek tartod magad pl. azoknál, akik olyan táskát hordanak, ami már régebbi, de még használja. Képzeld el, valakinek nem ez az elsődleges, hogy legyen 100 táskája és minden nap másikat hordjon. Szégyen, hogy erre koncentrálsz... ha valakit megkedvelsz a belső tulajdonságai alapján, de nem úgy öltözködik, ahogy te azt elvárod, rögtön dobbantod is? Erre komolyan kíváncsi vagyok. Nem kötekedni akarok, félreértés ne essék, csak egyszerűen nem értem, hogy egy 17 éves kis sz@ros hogy lehet ennyire felszínes, már bocsánat....
2014. júl. 18. 00:49
 14/30 A kérdező kommentje:
a 17 éves starossal biztos nem kötekedni akaraz nem nem barátkozim cs.cskákkal. gondolom te is ilyen lehetsz egy ny.morék
2014. júl. 18. 01:01
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok.

Most komolyan miért fáj az neked ha valaki egy 20 éves famert hord? Lehet, hogy épp a haldokló gyereke miatt pont lesz@rja mit vesz fel. Vagy 10 milliós hitel van a házukon és azon van, hogy ahol csak tud spórol és inkább nem vesz új ruhákat. Kisebb baja is nagyobb az embereknek annál, hogy divatosan öltözködjenek. Ha meg gazdag valaki akkor is az õ dolga mit vesz fel. Nincs saját életed, hogy ennyire másokéval fogalkozol?

Könnyû addig ítélkezni ameddig a szüleid adják a pénzt és csak elköltened kell.

2014. júl. 18. 01:02
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
amugy amiket linkeltel ruhak eleg messze allnak a csinostol foleg az egyedi kifejezestol. lehet falun te vagy a feltuno de elmesz egy nagyobb varosba es meglatod h kb minden masodik csaj ezekben a goncokben szaladgal.. amugy amit linkeltel elso ruha na nalunk olyanban a cigok vonulgatnak mindig a belvarosba
2014. júl. 18. 01:09
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Most meg is mutattad a fogat fehérjét, köszönöm drágám erre vártam :) Szép álmokat
2014. júl. 18. 01:09
 18/30 A kérdező kommentje:
még mindég dolgozom , irígyek vagytok nagyon
2014. júl. 18. 01:37
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Itt valószínűleg senki nem irigy rád.Mennyien írták hogy felszínes vagy,ez egy kicsit sem gondolkodtat el?

Nem attól lesz nő valaki hogy mű cuccokkal halmozza el a testét. A nőiesség a viselkedésben mutatkozik meg és nem a külsőben. Az igényesség pedig abban hogy az ember figyel-e magára higinéiai szempontból és a környezetét/ otthonát is tisztán tartja.

Az nem gond ha adsz magadra de sajnos te már túlzásba estél. Egy 17 éves lánynak egyáltalán nem ilyennek kéne lennie. Nem választanak el generációk tőled,19 éves vagyok de mégis teljesen más a felfogásom. Sokszor öltözök farmer-pólóba és mégis tudok nőies lenni. Hogy lehet ez? Úgy hogy természetesen nézek ki,mosolygok és tisztelettel bánok a körülöttem lévőkkel.

Az írásodból látszik hogy éretlen vagy és igenis lenézed azokat akik nem öltöznek szépen,jobbnak tartod magad náluk.

Lehet ezek az emberek többre tartják a belső értékeket mint a külsőt. Vagy van nagyobb problémájuk is annál hogy a körmösnél ücsörögjenek vagy plázázzanak.

Utószónak annyit hogy +25 után annyira csúnya lesz a bőröd a sok smink miatt, a belsődről inkább ne is beszéljünk.

2014. júl. 18. 05:31
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a szép és igényes, ha valaki rájön, hogy nem a ruha teszi az embert, és egy farmer - póló párosításban is tud önmaga és nőies lenni. Akiknek nem kell kívülről erőltetnie, mert belülről jön neki ez.

Igényességnek még hozzátartozik, hogy mélyebbre lát, és nem csak arra figyel, hogy a mindennapos higiénia meglegyen, hanem hogy a természete, értékek, amiket képvisel, intelligenciája a helyén legyen. Igénytelen az is, ha valaki csak a megjelenésével törődik, hogy mit vegyen fel és más mit vesz fel, miközben mondjuk még a "kihangsúlyozza" szót sem tudja helyesen leírni, és arra sem veszi a fáradságot, hogy mielőtt a kérdését kirakja GyK-ra, átolvassa és javítsa benne az esetleges hibákat. Igénytelen az, aki képes másra a csicska szót használni.

Közönséges kategóriába pedig számomra az tartozik, amikor az illető figyelmen kívül hagyja a korát, a testi adottságait, önmagát és a megválasztott helyszínt, és ez alapján öltözik fel. Például, ha egy 17 éves lány műkörmöt, műszempillát és műhajat hord, miközben rövid szoknyában, kisminkelve illegeti magát.

De lehet, ezt inkább nevetségesnek látnám, és azt gondolnám, hogy otthon felnőttesett játszott és elfelejtette leszedni a játszós szerelését.

2014. júl. 18. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!