Miért van az hogy a barinők elött szégyenlős vagyok? (max bugyira) ők meg ledobnak mindent simán:SÉs csodálkoznak hogy én miért nem . Help:S:Nálatok hogy megy?
Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 21:42
1/6 anonim válasza:
Esetleg jobb az alakjuk mint neked és ez tudat alatt zavar.
2/6 ívy1 válasza:
Nekem is van ilyen barátnőm,bár még tini korunkban volt ez,később kiderült szégyelte a cicijét mert elég nagy volt neki.
3/6 anonim válasza:
nem tudom, de azért bnők előtt bugyi és cictartó nélkül...nekem se menne, szóval ezen ne aggódj:) azért az már egy kicsit sok, hogy egyszál semmiben mutatkoznak egymás előtt...ha otthon nem szokás, akkor bnők előtt még úgysem kellene...
ettől még nem vagy túlságosan szégyenlős...
ha csodálkoznak rajta, akkor mond azt, hogy te úgy érzem magad kényelmesen és kész:)
remélem segítettem:)
4/6 anonim válasza:
Valahogy én sem tudom elképzelni, hogy meztelenkedjek a bnőim előtt.
5/6 anonim válasza:
én sem vetkőzöm a barátnőm előtt, szerintem ez természetes
6/6 anonim válasza:
Ez normális. Minek is kéne bnők előtt meztelenkedni egyáltalán? Ilyet még otthon sem csinál az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!