Hát jobb mint a szandál-zokni.
De ezt ember válogatja. Nem is az a kiemelendő, hogy converse. Az is egy márka, mint a Nike, Adidas meg a többi, max jelenleg nagyobb a hype körülötte. Maga az, hogy sportcipőt hordasz, nem méteres magassarkút meg ilyen-olyan csajcsukát van akinek bejövős. ÉS persze van aki nem a sportos, hanem a nőies, elegánsabb lábbelit hordó csajokra bukik. Részemről inkább a sportos csajokat részesítem előnyben, ezáltal inkább a sportcipős lányokra teszem a voksom.
Attól függ kitől kérdezed. Az egyik párom sportoló volt, állandóan sétálgatni meg túrázni akart, a farmer-póló-tornacipő volt a kedvence. Vele 16 éves koromban jártam. Az új barátom a nőiességet szereti, utálja a sportcipőket, a sportos ruhát, az egyenes hajat. Attól is függ, hogy illik-e a személyiségedhez, ruháidhoz, stb. A converse tapasztalataim szerint tipikusan a "menő" fiúknak jön be, az átlagot vagy nem érdekli vagy nem tetszik neki.
17/L
Hát nem erre izgulok. :D
És érdekelni sem fog egy lány a cipője miatt.
nekem az jön be, ha egy lány nem azt lesi mi jön be a fiúknak, habem azt veszi fel, ami neki tetszik, jól áll, illik az egyéniségéhez.
Szerintem a legtöbb embernek (tudatalatt is, azaz észre se veszi) az a nő tetszik, aki magabiztos, és ez sugárzik róla. Nem a piros ruha, vagy a sportcipő miatt tesztik, hanem AHOGY hordja, hogy lerí róla hogy saját maga szerint 100%-ig rendben van ami rajta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!