Szerintetek hogy néz ki egy magas lány (172) hossszú szárú Converse cipőben?
Figyelt kérdés
Eddig egyszer volt Converse cipőm (9 évesen kb) de amikor felvettem olyan érzés volt mintha egy bóhóc lennék ilyen nagyon nagy lábakkal. Tegnap elmentünk apummal Converse cipőt nézni és volt egy nagyon szép de megint nem tudtam eldönteni, hogy hogy áll. Azt szeretném végülis kérdezni ha láttatok már magas lányon ( kb mint én) Converse cipőt mi volt a véleményetek, vagy ha nektek is ugyan így van hogy magasabbak vagytok és van Converse cipőtök, hogy érzitek magatokat benne?2013. júl. 3. 13:23
1/16 anonim válasza:
Magasságtól függetlenül ocsmányan. Egy lány női cipőben szép, nem pedig tornacipőben.
2/16 anonim válasza:
láttam már magas lányokat ilyen cipőben és jól néztek ki. persze egy szép magassarkú akkor is szebb, de a converse sem rossz.
3/16 anonim válasza:
Pont ugy nez ki, mint aki felvett egy magasszaru cipot.
4/16 anonim válasza:
Mindegy a magasság,a cipővel van baj.Nekem is magasszárúm,de mindegyik nőies,és nem Converse tornacipő.
6/16 anonim válasza:
174cm vagyok és sokszor hordok magas szárú tornacipőt, van hogy rövidnadrággal is. Nem érzem magam bohócnak, kényelmesek és sokkal jobbak a hétköznapokra mint a magassarkúk. Úgy vagyok vele, hogy így is elég magas vagyok, akkor minek "emeljek" magamon még kb. 5cm-t?
Hozzáteszem nem vagyok igazán nőies+fiatal vagyok még úgyhogy...:)
Szerintem nyugodtan vetesd meg a cipőt, tök jól fog mutatni akár egy rövid akár egy hosszú nadrággal.
Most pl. ebben mi a gáz?
7/16 anonim válasza:
172 centisen nem vagy magas. én 190-hez is simán hordok hosszú szárú tornacipőt, és nem nézek ki vele hülyén.
26/N
8/16 anonim válasza:
ugy fogsz kinezni, mint egy toronydaru!
9/16 anonim válasza:
Az emberek 90%-a csak sértegetni jár ide, szóval inkább a barátaid véleményét kérd ki. Szerintem meg, ha szépek a lábaid akkor jó a tornacipő is.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik normális válaszokat írtak! Amúgy 14 éves vagyok és nem akarok magassarkút, hogy még magasabb legyek így is alig van az osztályunkban kb 3 nálam magasabb fiú.
2013. júl. 4. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!