Szerintetek hogy néz ki egy magas lány (172) hossszú szárú Converse cipőben?
Figyelt kérdés
Eddig egyszer volt Converse cipőm (9 évesen kb) de amikor felvettem olyan érzés volt mintha egy bóhóc lennék ilyen nagyon nagy lábakkal. Tegnap elmentünk apummal Converse cipőt nézni és volt egy nagyon szép de megint nem tudtam eldönteni, hogy hogy áll. Azt szeretném végülis kérdezni ha láttatok már magas lányon ( kb mint én) Converse cipőt mi volt a véleményetek, vagy ha nektek is ugyan így van hogy magasabbak vagytok és van Converse cipőtök, hogy érzitek magatokat benne?2013. júl. 3. 13:23
11/16 A kérdező kommentje:
Ha vastagabb a bokám (egyáltalán nem vészes, hozzáteszem nem a súlyom az oka igazából anyukámtól örököltem.) akkor a rövid vagy a hosszú szárú az ideálisabb?
2013. júl. 4. 11:29
12/16 anonim válasza:
Drága férfiak ti könnyen beszéltek :) nem viseltetek még magassarkút ... :D van akinek kín szenvedés abban járni (pl. nekem) D:
Egyébként kedves kérdező én is 172 cm vagyok és hordok magas szárú Converse csukát :) és még sok-sok magas ismerősöm is :D szóval no para :) és szerintem azt hord amelyik neked jobban tetszik :) ha a magas szárú tetszik jobban akkor azt, ha a rövid akkor pedig azt! :D
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2013. aug. 7. 10:26
14/16 smile44 válasza:
Én 185 cm vagyok, es szinte csak tornacipoket hordok. Nekem ezek a kenyelmesek, es ugye nem is elek kis labon :( a barataim is igy szeretnek, a fiuk sem problemaztak meg ezzel, ha meg fognak is nem erdekel, fogadjanak el igy... szeretnek noies lenni, de nem tudok... elfogadtam magam.
Szoval nem, nem gaz :)
17L
15/16 A kérdező kommentje:
smile44 köszönöm a bíztató válaszod! :))
2013. aug. 29. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!