Mi a véleményed róla? Te felvennéd?
Figyelt kérdés
Közvéleménykutatás :)
van ez a szutyok esős-szeles idő. Gáz sima pvc esőkabátot hordani?
Esernyőt nem szeretem, mert csak rángatja a szél, meg a ruhám nem védi.
Az esőkabát kicsire hajtva a táskában elférne.
Mi a véleményetek? Ilyen kabátom van:
2014. júl. 15. 09:37
11/18 anonim válasza:
Én az ovis kis gyerekekre sem adnám rá undorító, de ha akarod, ha már fölmerült benned tuti az öltözködésed sem külömb akkor meg mind1 az összképen nem fog változtatni.
12/18 anonim válasza:
Előttem válaszoló: De bunkó vagy!
Amúgy simán vedd fel,rajtam is volt egyszer (mondjuk az teljesen kényszerhelyzet volt),de praktikus,kis helyen is elfér,és szerintem teljesen normális.:)
13/18 anonim válasza:
Nekem bezártságérzetem lesz tőle és fulladozni kezdek, pedig nagyon praktikus. :(
14/18 anonim válasza:
Én sem venném fel,de biciklivel járok és inkább megázok vagy küszködök az esernyővel. Valahol már lehet divatos esőkabátot kapni,én olyat szeretnék.
16/18 anonim válasza:
nem venném fel mert nem tetszik. de nem nézem le, vagy sz_arozom azt aki felveszi.
17/18 anonim válasza:
Én imádom az esőkabátot,de sajnos nincs alkalmam felvenni sehova,mert annyi időt nem töltök kinn. Mindig azt várom,hogy a boltba legalább lemehessek benne! :D Nekem rózsaszín van. :) Nyugodtan vedd fel,nagyon praktikus.. Inkább,mint az esernyő!
18/18 anonim válasza:
miért szavaznak le mindenkit, aki nem venné fel? :D b...azmeg ez volt a kérdés. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!