Felvenned ezt a ruhat? Velemenyed rola?
Ha nem, akkor miert nem? A ruhan mi nem tetszik, vagy esetleg nem a te stilusod, nem az alakodnak megfelelo, stb?
Nem tetszik a fazonja úgy ahogy van.
Úgy annyira a színe sem, inkább sötétebb kék vagy babakék....
Az a vastag vállpánt nem tetszik. Kicsit hosszabban és pánt nélküliben egész elfogadható volna.... persze más árnyalatban.
En is a panton gondolkodom. Most talaltam meg ezt a ruhat es amugy felveve jol all, jol is erzem magam benne, a hossza mondjuk nekem szemely szerint bejon, mert szeretem ezt a hosszt. A szine is tetszik, eloben nem ennyire "nyomott", csak ez a kep nem tul eles, nem adja vissza szepen.
De a pant most nekem is furcsan vastag, nem emlekeztem, hogy ilyen vastag. Mar vagy 2 eve nem volt rajtam, elfelejtettem.
A pant nelkuliek nekem is tetszenek, de nem erzem magam jol bennuk, mindig attol rettegek, hogy lecsuszik es huzogatom ha kell, ha nem, az meg kicsit kenyszeres.
Azon gondolkodom, hogy a pantot leszedem es megprobalom sajat anyagabol vekonyabb valtozatban visszavarrni, de ugyanebben a felfele szelesedo formaban, csak mondjuk fele ekkora vastagsaggal.
Az milyen lenne?
Koszonom a valaszt egyebkent es varom meg.
Ha neked így tetszik nyugodtan hord,de mivel véleményt kértél én elmondtam,nekem úgy jobban tetszene ha nem lenne pántja vagy vékonyabb lenne, de így se rossz :)
Amúgy szerintem ha megcsinálnád vékonyabbra nagyon jó lenne vagy ha leszednéd az egészet :)
Sok sikert hozzá!:)
Jaj ne, nehogy felre erts, tenyleg velemenyt kertem, koszonom, hogy elmondtad, illetve elmondtatok, az sem baj, ha nem pozitiv.
A dicseretet is koszonom!
Es kulon az otletet, mert eddig eszembe sem jutott, hogy vekonyabbra at tudnam szerkeszteni a pantot. De most megneztem es siman lebonthato, atszabom, megkerem majd Anyosomat, hogy varrogeppel varrja meg es vissza. :-)
Nagyon szép ruha,csak a pánt ront rajta egy kicsit,de látom már arra is van megoldásod:)
Az alakod meg tényleg gyönyörű,remekül áll ez a ruha!
Koszonom az ujabb valaszokat! :-)
En 178 cm magas vagyok, szoval magas, nem hiszem, hogy kint lenne mas magas no feneke, ha az enyem sincs kint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!