Mi a véleményed erről a ruháról? Felvennéd?
2010. júl. 21. 18:29
1/28 anonim válasza:
Szerintem nem vmi jó!
Nekem igazából a hossza a rossz...
Ha rövidebb lenne akkor talán...
De szerintem ronda, olyan öregasszonyos...
Bocsi!
2/28 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Biztos nemvenném fel. Nem az én stílusom..:) szerintem viszont van akinek ez kifejezetten tetszik. :D
17/L
3/28 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszik és úgy látom, hogy picit nagy ahölgyre, aki viseli a képen.
5/28 anonim válasza:
bocsika nem ide :S:S
am nagyon gáááz :S:S:S
6/28 anonim válasza:
Úgy kaptad, vagy örökölted valakitől?
Szerintem semmi baj nincs vele, csak a hosszán kellene kicsit alakítani, és máris fiatalosabb lenne az egész!
Ha van egy varrónő ismerősöd, vagy ha esetleg te is szeretsz varrni, akkor elég hamar megoldható a probléma! ;)
7/28 anonim válasza:
Kényelmesnek látszik, de én inkább csak otthonra venném fel!
Viszont ha Neked tetszik, akkor nyugodtan hordd! :)
8/28 anonim válasza:
A fazonja szerintem öreges, főleg a felső része, az a kivágás, meg a pántjai. Plusz nekem a színe sem tetszik, nem szeretem az ilyen halvány színeket. Nekem minden ruhám elég harsány színű (piros, sötétkék, fekete, narancssárga, stb.), én az ilyet szeretem, de amúgy az ilyen is áll jól.
9/28 anonim válasza:
szabasd át és jobb lesz és akkor talán még fel is venném:)
10/28 anonim válasza:
Ha térd fölé érő lenne talán.Amugy nem rossz,csak nekem a hosszával van gondom.Megfelelő kiegészítőkkel,egy kis igazítással nagyon fiatalos ruhát ki lehetne belőle hozni.Elindult a fantáziám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!