Nekem egyaltalan nem tetszik.
28N
Túl sok rajta a kivágás...olyan benyomást kelt, hogy könnyen kapható a tulajdonosa. Ráadásul normális helyekre illetlenség ilyen kivágott cuccban menni, tehát nem is praktikus.
Nem tetszik.
Masodik valaszolo vagyok.
Nehez lenne megmondani, hogy mi nem tetszik rajta, en nem tudnam magamon elkepzelni.
Nagyon szeretem a ruhakat es hala Istennek az alakom is megengedi, hogy hordjak ruhat, alkalmibbat is, van is hova felvenni.
En egyszeruen ugy gondolom, hogy egy hosszu ruha legyen hosszu, a rovid pedig legyen rovid, ez a fele ilyen, fele olyan megoldas nekem nem jon be.
Az anyaga nekem olyan szimpla pamutnak tunik.
A mely hatkivagast szeretem, viszont nekem ebben a formaban jobban tetszik:
De lehet, hogy valojaban csak azert nem tetszik nekem, mert nem szimmetrikus en pedig a szimmetria hive vagyok megrogzotten. :)
De ez ne vegye el a kedved, az a lenyeg, hogy neked jo legyen es jol alljon, csak azert reszleteztem, mert kerted.
Szerintem szép,de arra figyelj hogy milyen alkatod van!!!!
Nem egy embert láttam megvenni egy ruhát aki felvette és a hónaljánál vagy tudom is hol lógott a bőre.
Az hogy féloldalas igazán feldobja a ruhát !A hátkivágás szép de jobb lenne ha nem lenne olyan közel a mellhez.Kisebb kivágás jobb lenne.
Személy szerint ruhatervezőnek készülök és ez a szemléletem a ruháról .
Szerintem nagyon szép a ruha minden kivágásűval együtt:)
viszon csak iylen alakon áll jól, ha te is iylen csini vagy akk vedd meg nyugodtan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!