Mi a véleményetek erről a ruháról?
Figyelt kérdés
Valami ilyesmi ruhát szeretnék venni, persze nem mindennapos használatra, hanem alkalmakra. Ha illik a stílusomhoz, szerintetek jó lenne? Mit szólnátok hozzá, ha valaki így jelenne meg pl. sulibálban? Tetszik/nem tetszik? :)
(Mielőtt valaki beszólna, akkor is tetszeni fog, ha leszólják, csak érdekel az átlagember véleménye)
2011. jún. 22. 21:08
2/18 anonim válasza:
Nekem tetszik, suliba azért ne vedd fel, szerintem.
3/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszik,túl r*bis,de ha neked tetszik,vedd meg,vagy ha már megvan,hordd,de szerintem csak buliba.
4/18 A kérdező kommentje:
Bálba, nem suliba :)
2011. jún. 22. 21:16
5/18 anonim válasza:
Nem nagyon tetszik... Furán állna miután leülsz és felkelsz..sztem
7/18 anonim válasza:
A felső része nagyon rossz. Csak nagyon vékony derekúnak jó,és nagyon alkalomra.
8/18 anonim válasza:
sulibálba rohadt jó :) ha megvan hozzá az alakod is :) rajtam már kevésbé állna jól xD
9/18 anonim válasza:
Úristeenn.Nagyonjó.Szerintem téll. ne vedd fel suliba de máshova felveheteD!:)
10/18 anonim válasza:
szerintem nagyon jól néz ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!