Mit gondoltok erről az általam tervezett ruháról?
Felmerjem venni suliba? Monjuk anya varrta én csak megterveztem, de nem tudom, hogy jó lett e. És félek, hogy talán kinevetnének a suliban A mintája nem öregasszonyos? Kicsit ideges vagyok..... =/ 15/L
Nekem behozta!
Hogy őszinte legyek, a leírás alapján valami förmedvényre számítottam, de nagyon kellemesen csalódtam! Egyébként az apró virágminta és a pasztell színek kifejezetten divatosak most, de ezen felül 15 éves létedre meglepően jó ízléssel rendelkezel, gratulálok! :)
Szerintem nyugodtan felveheted, ha az osztálytársaid piszkálnak miatta (gondolom ebben a korosztályban még mindig a tornacipő-répagatya hódít), akkor mondd meg nekik, hogy egyrészt nem érdekel a véleményük, másrészt meg ez kifejezetten divatos :)
Akiknek nem jön be, nyomjatok egy entert a címsorban :)
Szerintem nagyon szuper lett, sokkal rosszabbra számítottam, de nagyon jól néz ki! Én is felvenném :)
Köszönöm aki mondta az entereset, bejött.(:
Nagyon szép ruha.(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!