Mit gondoltok erről az általam tervezett ruháról?
Figyelt kérdés
Felmerjem venni suliba? Monjuk anya varrta én csak megterveztem, de nem tudom, hogy jó lett e. És félek, hogy talán kinevetnének a suliban A mintája nem öregasszonyos? Kicsit ideges vagyok..... =/ 15/L
2011. szept. 11. 13:36
21/24 anonim válasza:
köszi a linket :D nekem nagyon tetszik nekem nem akarsz tervezni ? :DD
15L
22/24 anonim válasza:
aahww..nagyon jók lettek.sztem is bátran hordd mert már mindenki tudja h ez divatos meg ha nem is az..akk is..nagyon jól néznek ki..imádom azt a stílust *__*gratula :DD
23/24 anonim válasza:
nagyon szép, és nagyon irigyellek, hogy van elég kreativitásod, meg egy ügyes anyud ;)
17L
24/24 A kérdező kommentje:
Hát igen. Szabásminta nélkül anyának eléggé nehéz dolgoznia, szó szerint rám varrja a ruhát :)
2011. szept. 17. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!