Mit gondoltok erről az általam tervezett ruháról?
Figyelt kérdés
Felmerjem venni suliba? Monjuk anya varrta én csak megterveztem, de nem tudom, hogy jó lett e. És félek, hogy talán kinevetnének a suliban A mintája nem öregasszonyos? Kicsit ideges vagyok..... =/ 15/L
2011. szept. 11. 13:36
11/24 anonim válasza:
eeez nagyonjó, vedd fel, vagy add nekem :D
12/24 A kérdező kommentje:
Hehe köszönöm a válaszokat! Örülök, hogy tetszik. Sajnos varni még nem igen tudok, inkább csak megtervezem, színösszeállítás stb.. de szerintem minél hamarabb megakarok tanulni. Őszintén szólva, negatív válaszokra vártam, de akkor kellemesen csalódtam! :) Majd még fogok tervezni ruhákat most ilyen pöttyös szoknyát fekete csipkésgumival + masnival középen. Ha valakit érdekel írjon ide és amikor kész lesz küldök képet: szand.y@freemail.hu (Amúgy még maradt anyag még egy ilyen ruha készítéséhez xD)
2011. szept. 11. 16:35
15/24 anonim válasza:
Szerintem baromi jó lett, csatlakozom az előttem szólókhoz ha megláttam volna egy boltban akkor már tuti, hogy az én ruhatáram része lenne. :)
15/L
18/24 anonim válasza:
Ilyeneket kapni pl a C&A-ban is, szal semmi extra sztem.
19/24 anonim válasza:
légyszi tudsz új linket adni? :) kiváncsi lennék rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!