Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a ruháról? (kép)

Figyelt kérdés

Ez már túl kisestélyi vagy még nyugodtan felvehetem színházba, esetleg étterembe, szalagavatóra és egyéb alkalmibb eseményekre?

[link]

Köszönöm a véleményeket!

2011. okt. 10. 22:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Etterembe nekem mar tul sok lenne, szalagavatora jo, foleg ha a te szalagavatodrol van szo, illetve az azutani bulirol. Szinhazba is sok lehet, kiveve, ha kifejezetten neves alkalomrol van szo.
2011. okt. 10. 22:51
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

A teteje csillogós bársony, az alja bélésanyag...ez komoly?

Jézusom de gagyi. Úgy fénylik az egész a műszáltól, hogy rossz ránézni.

2011. okt. 10. 22:58
 3/13 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, h honnan jött neked, de köze nincs a bársonyhoz... A vaku miatt fénylik ennyire, egyébként az egész ruha szatén és nem holmi kínai műszálas ruha. Ha ennyire nem értesz hozzá, ne gagyizd le!
2011. okt. 10. 23:05
 4/13 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak köszönöm szépen! Még várom a további véleményeket!
2011. okt. 10. 23:08
 5/13 anonim ***** válasza:
95%

Én egy goth lány vagyok,és nekem kifejetten tetszenek az ilyen ruhák. :-) Szerintem nagyon szép,és bár meglepő,én az utcán is hordanám bakanccsal meg hosszú bőrkabáttal.

De tudom,nem mindenkinek kell ezt így. :D

2011. okt. 11. 10:54
 6/13 anonim ***** válasza:
78%

Szép, szép, de van neki egyfajta "olcsó" beütése, ami miatt színházba nem illene, bulira viszont nem elég olcsó. :D (ha érted)

Étterembe is vagy elegánsabb, vagy inkább casual kell.

esküvőre megint nem jó, mert fekete. temetésre nem illik a szabása.

Nehéz ügy.

Szalagavatóra még belefér, esetleg gólyabálra, de másra nem igazán jó szerintem, hiába klassz ruha. :S Talán még animeconra, jelmezbálra. :D

2011. okt. 11. 10:57
 7/13 anonim ***** válasza:
95%
marha szép ruha, beleszerettem :) de tényleg nem sok helyre lehet felvenni :( étterembe sztem nem, színházba talán, szalagavatóra szintén jó :) de nekem tényleg nagyon tetszik :)
2011. okt. 11. 12:44
 8/13 anonim ***** válasza:
95%

Én ezt hétköznapokon is felvenném, de hát nekem is van egy fura stílusom...

Amúgy "normál embereken" ez szerintem jó színházba, étterembe is, meg bármi ehhez hasonló.

2011. okt. 11. 13:49
 9/13 anonim ***** válasza:
76%
Valaki írta, hogy ő egy goth lány és tetszik neki, na ez tipikusan az a ruha amit én csak ilyen stílusú lányokon tudok elképzelni, nekik jól is áll. Amúgy sehová se illik, nekem nem a kisestélyi jut róla eszembe.
2011. okt. 11. 15:24
 10/13 anonim ***** válasza:
hát szerintem elég ócska.. amugy meg a kevesebb néha több
2011. okt. 11. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!