Mi a véleményetek erről a ruháról? (kép)
Ez már túl kisestélyi vagy még nyugodtan felvehetem színházba, esetleg étterembe, szalagavatóra és egyéb alkalmibb eseményekre?
Köszönöm a véleményeket!
1. Valószínűleg hatszor annyit értek az anyagokhoz,szabásokhoz és a ruhákhoz, mint te, mivel többek között jelmeztervezéssel foglalkozom.
2. Ha nem vagy képes jó minőségű képet készíteni a ruhádról, és a képen összevissza fénylik, ne csodálkozz, hogy valami gagyi tükörbársonynak nézik.
3. Te kértél véleményeket, én azt írtam, sehová nem venném fel, mert látszik rajta, hogy rossz minőségű, kínai kategóriás fércmunka. Ha csak a pozitív véleményekre vagy kíváncsi, ne tegyél fel kérdéseket.
Jó, kedves utolsó, akkor te sehova nem vennéd fel, mert szerinted ocsmány, szerintem egyáltalán nem. Azért kioktatást egyáltalán nem kértem.
A kép minőségéért elnézést kérek, de este nem tudtam vaku nélkül fényképezni, a vaku meg köztudottan nagyon erős.
A többieknek köszönöm, megoszlanak a vélemények, szóval ha már pár ember szerint felvehető színházba, elegánsabb bulikba akkor felveszem majd, mert akkor vannak akik ezt is elfogadják :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!