Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan kéne öltözködnöm?

Hogyan kéne öltözködnöm?

Figyelt kérdés

Ilyen alkatom van: [link]

És ilyen hajam (természetes vörös + ha azt vesszük még az arcom is hasonló): [link]

Jelenleg csak fekete-fehér ruhákat hordok. Bő póló és csőfarmer, itt ki is merül a ruhatáram (na meg az elengedhetetlen tornacsukák). Nem igazán tudom, hogy mint kéne öltözködnöm, apukámmal élek, ő pedig utál vásárolni, ezért egyedül szoktam elmenni, de nem merek kilépni a komfortzónámból. Mármint mindig majdnem ugyanolyan ruhákat veszek, semmi extra nincs benne. De most szeretnék változtatni csak nem tudom, hogy kezdjek neki.

2014. júl. 14. 16:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szép lehetsz:)

Nyugodtan kísérletezz, bemész egy üzletbe, és ami megtetszik, azt felpróbálod. Akár olyat is amit előtte sosem hordtál. Ott úgyis látni fogod hogy hogy áll, jól érzed-e magad benne, és hogy passzol-e a hajadhoz.

2014. júl. 14. 18:33
 12/14 anonim ***** válasza:
34%

Mivel én extrémebben szeretek öltözködni ezért ilyen tippeket fogok adni!:) szeretem a rikito szineket ha kitunok a tomegbol! :)

Voros hajadhoz a piros jol all. Pl piros csőszoknya ami a testre simul egy fekete betűrt poloval. Egy kis ruzs is kell es kesz is :)

ha visszafogottat akarsz.. ami szerintem unalmas.. akkor egy szolid farmer cső gatya egy szegecses fekete poloval és balet cipővel jól mutat.

A vöröshöz minden szint felvehetsz csak tudd kombinálni a szineket. Ne ugy mint a bohocok.:)

2014. júl. 14. 18:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Neked jol allna a koreai stilus. Az elobbi kep amit belinkeltel is koreai stilus volt. Csekkold le neten es hasonlo ruhakat szinte mindne plazaban talalsz. Hidd el nekem jol fog allni. Nekem is hasonlo alakom van cska lehet h egy picit veznabb vagyok xD igy tudom h jol fog allni. S a hajad szinet meg magykn irigylem. Hollo fekete hajam van igy voros hajjal kicsit fura lennek xD
2014. júl. 14. 23:07
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! ^^
2014. júl. 15. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!