Hogyan kéne öltözködnöm?
Ilyen alkatom van: [link]
És ilyen hajam (természetes vörös + ha azt vesszük még az arcom is hasonló): [link]
Jelenleg csak fekete-fehér ruhákat hordok. Bő póló és csőfarmer, itt ki is merül a ruhatáram (na meg az elengedhetetlen tornacsukák). Nem igazán tudom, hogy mint kéne öltözködnöm, apukámmal élek, ő pedig utál vásárolni, ezért egyedül szoktam elmenni, de nem merek kilépni a komfortzónámból. Mármint mindig majdnem ugyanolyan ruhákat veszek, semmi extra nincs benne. De most szeretnék változtatni csak nem tudom, hogy kezdjek neki.
Nagyon szép lehetsz:)
Nyugodtan kísérletezz, bemész egy üzletbe, és ami megtetszik, azt felpróbálod. Akár olyat is amit előtte sosem hordtál. Ott úgyis látni fogod hogy hogy áll, jól érzed-e magad benne, és hogy passzol-e a hajadhoz.
Mivel én extrémebben szeretek öltözködni ezért ilyen tippeket fogok adni!:) szeretem a rikito szineket ha kitunok a tomegbol! :)
Voros hajadhoz a piros jol all. Pl piros csőszoknya ami a testre simul egy fekete betűrt poloval. Egy kis ruzs is kell es kesz is :)
ha visszafogottat akarsz.. ami szerintem unalmas.. akkor egy szolid farmer cső gatya egy szegecses fekete poloval és balet cipővel jól mutat.
A vöröshöz minden szint felvehetsz csak tudd kombinálni a szineket. Ne ugy mint a bohocok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!