Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan kéne öltözködnöm?

Hogyan kéne öltözködnöm?

Figyelt kérdés
Szóval rockerlány vagyok.És nem csak belsőre hanem külsőre is.És tanácsot szeretnék kérni,mert nem tudom hogyan öltözködjek..ha ha pl:zenekaros póló,bakancs,farmer,szegecses öv,stb.akkor azt mondják hogy egyáltalán nem vagyok lányos.Ha viszont föl veszek szinesebb pólót,és tornacsukát,vagy valamilyen magassarkú cipőt,azt mondják rám hogy divatrocker vagyok:o és nem tudom hogy miylen lehetne a 2 közötti ideális stílus..21/L

2013. júl. 24. 08:24
 1/1 Lulu189 ***** válasza:
100%
Hát szerintem úgy ahogy jól érzed magad :) De ha nagyon tanácsot vársz akkor szerintem sztreccs fekete farmer valami olyan felső amibe sok a fekete csipke (vagy nyàron a kivágás a hátnál) elején bandák eggyüttesek neve/logoja és fekete converse vaaagy bakancs. Ehhez pedig sok sok szegecses karkötő bőrnyaklánc vagy gyűrű! Sztem ha erre azt mondják h fiús világosítsd fel őket h hahó nem csipkerózsika vagyok hanem egy rockerlány úgy hogy ne várjátok el h úgy öltözködjek mint egy rózsaszín cicababa! ;) Sztem ennyi. Ha bármi kérdésed van még írj priviben... ;)
2013. júl. 24. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!