Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy kéne öltözködnöm, ha...

Hogy kéne öltözködnöm, ha randim lenne egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Tfh van egy lány és elhívom randira, mondjuk mozi vagy séta vagy ilyesmi. Hogy kéne öltözködnöm? (Főleg, ha tudom, hogy a lánynak fontos, hogy ő hogy öltözködik.)

Esetleg írhatnátok egyéb randiötleteket is.

Ja am 20F.

2010. okt. 30. 16:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenképpen tiszta ruhát vegyél fel és ügyelj arra, hogy a cipőd se legyen retkes :) meg a ruhák passzoljanak egymáshoz és kényelmes legyen. kb ennyi de ha egy lánynak fontos az öltözködés akkor más is az sztem...pl haj
2010. okt. 30. 17:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi. Am miatta kezdtem el még régebb figyelni az öltözködésemre. Ki is találtam valamit, csak nemtom, hogy nem néznék-e ki túl hülyén.

És a hajam milyen legyen? Elég hosszú most, ilyen 15-20 cecntis is lehet. Nem szeretném levágatni. Elég tiszta, mert midnen másnap mosom (különben zsírosodik). Nem tudom soha normálisan belőnni, mert nekem ez nem megy. Ha valaki elmagyarázná, hogy kell akkor megpróbálnám, vettem is hajzselét, csak az a gáz, hogy félek elrontom és utánna nem merek kimenni az utcára. Mostanában azért is mászkálok inkább csöves sapiban, mert nemtom mit csináljak a hajammal. Szal vmi tipp erre is?

2010. okt. 30. 17:31
 3/3 anonim ***** válasza:
hm, hát ha hosszabb hajad van akkor inkább ne zselézd, mert akkor olyan "zsíros" hatása lesz...ha van hajvasaló a közelben akkor azzal is kicsit formázhatod, de ne vidd túlzásba mert az b*zis :D ja meg ha nem áll semerre akkor borzold össze, valakinek jól áll :)
2010. okt. 30. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!