Szerintetek hogyan kellene öltözködnöm?
Figyelt kérdés
Ilyesmi ruhákat szeretek, de nem ilyeneket szoktam általában venni, mert kissé csicsásnak találom.
Szerintetek melyik jó?
Nem égő ilyenbe disco-ba menni?
(írd be a számot, hogy szerinted melyik jó)
Soha nem kérdeztem meg senkit, hogy jól öltözök-e, bár ezzel nem is igazán foglalkozok.
Bocs, hogy ilyen kérdést tettem fel.
2010. ápr. 3. 18:06
1/19 anonim válasza:
Nekem tetszik az 1es,5ös és a 9es! Szivi! =) 23/L Ja,discoba az ingbe jobban bejönne a pasi!
3/19 anonim válasza:
Nekem az 1,3,4,5,6,9 is tetszik és szerintem nem égő ilyenekben discoba menni farmerral és valami jó övvel szerintem nagyon jól mutatnak:) 18/L
4/19 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom... Néha ilyeneket hordok, de olyan hülyén érzem magam benne. Én inkább az egyszerűbb pólókat szeretem. De ezeket sem vetem meg! Köszi a válaszokat!
2010. ápr. 3. 18:16
5/19 A kérdező kommentje:
Azon lepődtem meg, hogy a 2-est nem írtátok!
2010. ápr. 3. 18:17
7/19 anonim válasza:
ez a nyálas gyökerek által diktált mai divat. engem már csak egy ilyen póló is megakadályozna abban hogy megismerkedjek veled, hiába szuper minden más. 21L
8/19 anonim válasza:
Nagyon szép ingek vannak, és DISCOban is lehet őket hordani, de a 9-es ing nekem nagyon nem tetszik.
A polok meg ilyen Ed Hardy koppintásnak tűnnek, minden discopatkány 14-20 éves ilyet hord.
9/19 anonim válasza:
18:22-es, imádlak !!! :) előző voltam
19/F
10/19 A kérdező kommentje:
Őszintén nekem is az fordult meg a fejemben, mint az utolsónak. De akkor meg milyenben menjek? Vagy ti milyenben mentek? Sehol sem találok (a környéken) jó ruhát!
2010. ápr. 3. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!