Milyen üzletből érdemes öltözködnöm, milyen darabokat vennem, ha a bemutatott dolgot szeretném ELKERÜLNI?
Figyelt kérdés
Üzletek, amelyek NEM erre az irányvonalra specializálódtak, inkább az ízléses, elegánsabb, mégis nőies és divatos irányra?
L19
2011. márc. 31. 16:40
1/5 anonim válasza:
Néhány üzlet kivételével mindenhol lehet találni nőiesebb, elegánsabb ruhákat. Egy boltot tudok, ahonnan gyakorlatilag bármit válogatás nélkül megvennék, ha engedné a pénztárcám, ez az orsay. Minden darab nőies, csinos, elegáns :)
2/5 anonim válasza:
Szia! Én a Westendben lévő Blue Nature boltban szoktam venni blúzokat, felsőket. Ott szoktak lenni elgánsabb ruhák is. Drágább márkák közül a Magentát ajánlom, olcsóbból én is az Orsayt mondanám.
3/5 anonim válasza:
Hát az üzletek dolga az, hogy minden ízlésnek megfeleljen, ezt el kell fogadnod. nézz szét a new yorkerben, takkoban, h&m-ben, mindenhol. :D
Hordj csőgatyát tornacipővel (ajánlom a converset, ha a pénztárcád engedi), laza pulcsival, vicces pólóval. esetleg miniszoknyát leggingssel, az laza és csajos is.
4/5 anonim válasza:
Én csak az Orsay-ban vásárolok. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, megnézem az említett üzleteket!
"Hordj csőgatyát tornacipővel (ajánlom a converset, ha a pénztárcád engedi), laza pulcsival, vicces pólóval. esetleg miniszoknyát leggingssel, az laza és csajos is." Őőő, hát az nem igazán az én stílusom, de neked is köszönöm! :)
2011. márc. 31. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!