Mrs.Nobody kérdése:
Hogyan kéne öltözködnöm? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
9. osztályba megyek, eddig elég lazán öltözködtem(converse, nike cipők, csőfarmer, laza pólók: new yorker, tally weijl, pull&bear, néha bershka, eastpak, converse, nike öv- háti- és oldaltáskák, az utóbbi időben egy-két ruhát is vettem magamnak amit converse-zel vettem fel..)Nagyon szeretem ezt a stílust, de nem tudom, hogy a gimiben mennyire állja ez meg a helyét. Mit gondoltok fiúk-lányok? Tapasztalatokat, tippeket osszátok meg velem légyszi:) köszönöm előre is. 15/kosárlabdázó/L#divat #szépség #öltözködés #laza öltözködés #hogy öltözzek 9.osztályban #koromnak megfelelő öltözködés #hogy öltözzek
2013. aug. 10. 12:51
1/9 anonim válasza:
Szerintem tökéletes. Attól hogy más suliba mész még nem kell máshogy öltözködnöd.
2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:) még valaki, tapasztalatok, tippek?
2013. aug. 10. 13:08
3/9 anonim válasza:
Szóval kívül-belül tömeglány vagy. Ez esetben tökéletes.
18/f
4/9 anonim válasza:
Találd meg a saját stílusod! Légy egyedi! Ha úgy érzed ez a neked való öltözködés, akkor ez az. Attól, hogy másik suliba mész még légy önmagad! Ha meg nem érezted eddig így jól magad, akkor változtass, különben felesleges!
5/9 A kérdező kommentje:
2.válaszoló- nem, ezt így nem mondanám.. tömeglány szerintem kipakolja magát teljesen, és ilyen 'tűsarkús p*csa' nem hiszem, hogy ez aa deszkás csaj stílus jellemezné a tömeglányokat.. de ha Te így látod akkor sajnálom:| ez elkeserítő. 3.válaszoló- Köszönöm.:)
2013. aug. 10. 18:59
6/9 anonim válasza:
Anno én is ilyen stílust képviseltem: színes, mintás pólók, farmer, és az elnyűhetetlen nike cipőm, hátizsákkal. Középiskolába kerülve más közösség, új emberek, új impulzusok vettek körül, a stílusom is csiszolódott, s a mai napig alakul, s keresem a nekem valót. Szerintem téged is csak sodorjon ez a kérdés, ami megtetszik, amihez épp kedved van, azt viseld.:)
7/9 anonim válasza:
De, pont ez a "stílus" jellemzi őket. Tűsarkús ringyóból kevés van, márpedig a lányok nagyrésze ringyó, ahogy a fiúké meg b#zi, szóval az állítás helytálló.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)
Hát sajnálom..:| nekem ez nem tűnt fel.. de ez a stílus tetszik, biztos változik majd.
2013. aug. 11. 15:19
9/9 A kérdező kommentje:
Ha valakinek van még tapasztalata megoszthatná:$
2013. aug. 11. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!