Ez a ruha jó lenne esküvőre?
Bal oldali ruha:
Igazából nincs keret új ruhára. Van hozzá szürke blézer, és fehér-fekete lakkos platform szandál. Ciki de vagy 5 éves darabok. A ruci nagyon hasonló a képen látható ruhához, springfieldes, ocelot minta helyett fekete alaktalan foltok vannak rajta és nincs hozzá öv csak két fekete csík deréknél, mintha zseb lenne. Aranyékszerrel egészíteném ki, szép sminkkel+ fodrász csinál frizurát.
29N
A fehér-fekete LAKKOS platform szandál helyett vegyél fel hozzá egy ízléses szandált. Mondjuk a fodrász helyett vegyél inkább cipőt.
Úgy nem lesz annyira közönséges.
Ha nem ilyen mintás, akkor teljesen jó lesz.
Ez a minta nem való esküvőre...
Kist talán rövid, de lesznek ennél rövidebbe is:)
( egyébként nekem is jobban tetszik a jobb oldali, igaz ez most a kérdés szempontjából mindegy)
Templomi is lesz vagy csak polgári? Templomira szerintem nem illik ilyen rövid.
Ha csak polgári, oda tökéletes, de a helyedben nem lakkos platform cipővel viselném,hanem valami diszkrét, de elegáns darabbal.
Én is most megyek esküvőre. Ne tudd meg mit összeszenvedtem a ruhán :-/ végül egy rövid ujjú térdig érő húzott fazonú kék-fehér-piros t&t ruha lett, amit később is fel tudok venni ide-oda. Itt csak polgári lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!