Ti rendelnetek konfekció méretes fürdőruhát? Méreteim lent!
Tehát: S, M, L/36,38,40
Mell alatti: 75
Mellbőség: 89
Csípő: 84
Derék: 63
Hol találok hozzá valami táblázatot?
3-as: nem csak ez okoz problémát, hanem a B-től eltérő kosárméret is.
Kérdező: a csípőd nagyon keskeny, XS-es ahogy az első válaszoló írja, de felsőből meg M-es kell.
Sokban függ attól, milyen típusú fürdőruhát akarsz venni és honnan. (általában van az oldalon táblázat segítségként, azt keresd meg, mert nem mindig európai méretezés szerint vannak címkézve)
Egybe részesből egy M-es biztos jó. Egy mindenhol kötős bikininél leginkább a mellméret dönt, míg egy csattos felsőrészes esetében szerintem két külön méretre lenne szükséged.
5. válaszoló: Az internet szerint lehet, hogy te A kosarat számoltál neki, de a valóságban ez nem biztos, hogy úgy van.
Nekem kisebb a mellkörfogat és a mellalatti különbség mint a kérdezőnél, de mégis előfordul, hogy c kosárra van szükség (általában B vagyok, A utoljára kiskamaszként volt jó rám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!