Ferfiak! Melyik fürdőruhát válasszam?
Figyelt kérdés
Komoly válaszokat!
1. [link]
2. nekem ez tetszik legjobban. [link]
3. [link]
minél több vélemènyt, esetleg linkeljetek, nektek milyen jönne be
2014. jún. 30. 18:33
1/13 -Apuci- válasza:
Szia.
Nekem is az tetszik, ami neked.
Gondolom az alakod is ilyen hozzá.
Mert akkor nyugodtan.....
Pusza.
2/13 anonim válasza:
Mutass képet magadról és akkor meg tudom mondani. :)
3/13 anonim válasza:
utolsó :) de ha meg van hogy melyik tetszik neked a legjobban, akkor mért kérdezed meg? :D
4/13 A kérdező kommentje:
2014. jún. 30. 18:43
5/13 anonim válasza:
Azt választod amelyik neked legjobban tetszik!Komolyan még bugyit is mások választanak neked?!Nekem az első tetszik.
6/13 anonim válasza:
Az első a legjobb, de a többi sem rossz!
7/13 anonim válasza:
1. vagy a 3. mert azok jók a teltebb idomokhoz :)
8/13 A kérdező kommentje:
2014. jún. 30. 20:35
10/13 anonim válasza:
Ekkora mellekre a bandeau nem lesz jó mert az nem megkötős hátul ha jól értelmeztem (tehát ha a kosara jó, olyan bő lesz rád hogy befér még melléd egy guminő, vagy ha körben stimmel a mérete akkor kilóg a mellbimbód). A másiknál meg lehet hogy nagyobb felső kell mint alsó, bár látom hogy a felső eleve nagyobb. A kék talán picit jobban tetszik, de én az olcsóbbat venném :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!