Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyrészes fürdőruhát csak...

Egyrészes fürdőruhát csak öreg mamikák hordanak- szólott a bölcs. Szerintetek is?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 30. 16:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem is.
2014. jún. 30. 16:49
 2/12 A kérdező kommentje:
Esetleg megindokolnád? Mert mondjuk az általam linkelt darabokban szerfelett érdekesen nézne ki egy öreg mamika. Odáig fajult a magamutogatás, hogy aki nem teszi közszemlére az árut, az már aberráltnak, különcnek számít?
2014. jún. 30. 16:55
 3/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

Csak alak kell hozzá, meg nem mindegy, hogy milyet veszel, mert van belőle öreg mamikás is :D

2014. jún. 30. 16:58
 4/12 anonim ***** válasza:
24%

Strandon igen. Én nagyon csinos vagyok (vékony, szőke, nagy mellekkel) mindig egyberészesben vagyok strandon és uszodában is. Ilyenben: [link]

Mert nagyon nagy teher volt az állandó bámulás és beszólogatás. Így jobb nekem.:) De senki mást nem látok így takargatnia magát, szóval...

27N

2014. jún. 30. 16:58
 5/12 anonim válasza:
Szerintem nem. Az utóbbi években tényleg jobban elterjedt a kétrészes fürdőruha, de az egyrészesek között is van sok divatos, csinos darab (mint pl. a képeken is). Egyébként meg mindenki hordja azt, ami tetszik neki. :)
2014. jún. 30. 16:59
 6/12 anonim ***** válasza:
24%

nem látom sok értelmét, az előző 27/N esetén kívül

-alatta nem barnulsz le, vagy lehet olyan anyag, ami alatt igen, de gondolom abból nincs is nagy választék, meg még drágább

-egész testedet hűti, ha kijössz a vízből - ha téged ez nem idegesít baromira, azt te tudod

-nem tetszik

22F

2014. jún. 30. 17:09
 7/12 anonim ***** válasza:
41%
Első vagyok. Jézus isten, mért kell mindig ilyen következtetéseket levonni? Ki a fene mondta, hogy aberrált, aki nem mutogatja magát? Kicsit agyadra ment a fürdőruha vásárlás! Én csupán arra gondoltam, hogy manapság személy szerint én csak öreg mamikat látok ilyen ruhákban,- még akkor is, ha vannak divatosak, amik fiatal lányokra vannak szabva.
2014. jún. 30. 17:58
 8/12 Andrea Henrietta ***** válasza:
38%

SZerintem egy egyrészes is tud nagyon szép, sőt akár szexy is lenni. Bár a legtöbb modell amit ide linkeltél kicsit tényleg mamásak... de pl a 4. egész jó. Nekem személy szerint az ilyenek tetszenek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 30. 18:06
 9/12 anonim ***** válasza:
38%
Különben sem az volt a kérdés, hogy szerintem kinek mit kell hordania, hanem, hogy igaz-e, hogy ilyet csak öregek hordanak.. Úgyhogy gratulálok a lepontozáshoz jobbágyok.
2014. jún. 30. 18:10
 10/12 anonim ***** válasza:
57%
Azért mert kaphatóak ilyen fürdőruhák, még nem jelenti azt hogy az emberek (nálunk) meg is veszik. Ha kimész a strandra/fürdőbe, azt fogod látni hogy a következők hordanak egyrészest: öregek, kövérek, kismamák/frissen szült nők. Nagyon elvétve lehet csak kivételeket látni. Uszoda az más, ott pont az a furcsa ha valaki bikiniben van. Nekem is van egyébként egy nagyon csinos, alakformáló egyrészesem, de csak akkor jutna eszembe strandra felvenni ha a másik elveszett/elszakadt/megette a kutya.
2014. jún. 30. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!