Milyen fürdőruhát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Sajnos kicsi a mellem, a hasam előreáll ( mint aki terhes), de jobban kiáll, mint a mellem :( Szóval az egyrészes kizárva ( nem is szeretem). Mivel szültem, így lógós is a hasam, valamint borzasztóan csíkos.. Így a bikini is kizárt. Vettem tanakinit, de az meg felcsúszik.. Hol tudok normálisat találni, ami nem 10-20 ezer Ft?2014. júl. 4. 21:47
1/8 anonim válasza:
Vannak ilyen széles-oldalú bikinialsók, az ilyenek felfogják a hasat és a csípőt. :)
2/8 anonim válasza:
Szerintem is jó a magasított derekú alsó rész, és a felső pedig lehet valami fodrosabb, vagy mintás, mert azok optikailag növelik a melleket.
3/8 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok: Igaza van a 2.-nak, mert ha van valami nagyon szép, színes, rafinált melltartód, akkor azzal elvonod a figyelmet a hasad tájékáról. :)
4/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. júl. 5. 00:00
5/8 anonim válasza:
Úh, ne haragudjatok, de ez a magas derekú nagyibugyi egy katasztrófa. Nemcsak nyanyás, de pont az ordít róla, hogy takargatni akarod a hasadat, ráadásul a bugyi pereménél csak kibuggyan a háj... ezerszer inkább egy egyrészes, hiába nem szereted, ha a többi cucc rosszul áll rajtad. Nézd, vannak alakformáló, hasleszorító típusok is, nem kell idétlenül kinézned a túlsúlyod miatt: [link]
6/8 anonim válasza:
Ne haragudj 5-ös, de szerintem pont az rémes, amit te linkeltél...:/
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. 4
2014. júl. 6. 18:05
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves 4. válaszoló! Nem ( csak) az a baj, hogy nem szeretem, hanem az a gond, hogy a hasamon megfeszül, és a melleimet már nem takarja, hanem aki elmegy mellettem, látja őket ( eláll legalább 4-5 centire), vagy, amint lehajolok a kicsihez, az nem lát bele, aki nem akar...
Maradok a tankininél, az elég jó, kényelemes, csak mindig meg kell igazítani, mielőtt felállok a vízben.. :D
2014. júl. 6. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!