Nem tudom hogy milyet vegyek..szőke hajam van és kék szemem de nem tudom mi állna jól. nektek milyen?:)
17L
2014. júl. 1. 23:18
1/9 anonim válasza:
Én fekete hajú, kék szemű lány vagyok és nekem van egy fekete bikinim, egy rózsaszín-fekete színű trikinim, és egy sötétkék bikinim meg egy barna bikinim is van az már elég régi tesómtól örököltem mert tetszik nagyon ő meg 2 szer hordta összesen, az többnyire tartaléknak van azt akkor veszem fel ha gyógyvizes fürdőbe megyek mert az kevésbé látszik meg rajta hogy besárgul, meg az hihetetlen kényelmes mivel vastagabb anyagból van ami kényelmes és nehezebben buggyan ki a mellem főleg ha strandlabdázunk.
Az alsó része meg normál bugyi, oldalt két zsinórral, amit meg lehet kötni és csíkos.
2014. júl. 1. 23:31
3/9 anonim válasza:
feketét vegyél
2014. júl. 1. 23:41
4/9 anonim válasza:
[link] még két éve vettem, nagyon szeretem :) tavaly pedig szintén menta színűt vettem, aminek a felsője csavart.
Sajnos idén nem vehetem már fel őket, mivel striás lett a hasam és meg is híztam...Szóval én is nagy dilemmában vagyok még, hogy milyen lesz.
Ha viszont az alábbi helyzet nem állna fent, akkor imádnám ezt a kettőt.
2014. júl. 1. 23:41
5/9 anonim válasza:
Idén korallos-narancssárgás bikinit vettem, de még a tavalyi is jó, az mentazöld. Barna hajam és szemem van, nyáron elég jól le tudok barnulni.
Szőke hajhoz én kéket vennék, szeirntem az olyan jól mutat! Vagy mintásat, az apró virágminta divatos és nagyon bájos.
2014. júl. 2. 10:41
6/9 anonim válasza:
Fekete. Szőke a hajam, ráadásul nagyon világos a bőröm, így feketét választottam. Nem bántam meg.
2014. júl. 2. 13:56
7/9 anonim válasza:
Nekem szőke hajhoz, kék szemhez, fehér bőrhöz a sötét vagy az élénk színek passzolnak, szóval van fekete, sötétkék, sötét lila, élénk rózsaszín bikinim is. Ezek állnak jól nekem.
Barna mellig érő a hajam, gesztenyebarna szemek. Bőröm tejfehér, lassan barnulok, előbb le égek és utána sem maradok barna.. Én bikinim fehér, nekem az a bikinim van amit a H&M reklámban látható :3 Nagyon szeretem, nagyon kényelmes és csinos :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!