Kicsi mellü nőnek milyen bikini áll jól? Linkeket is légyszives.
Imádom a nyarat és a vizet, de nem járok strandra, mert nem találok magamnak olyan bikinit, amiben ne érezném magam feszélyezve. Milyet ajánlanátok? Nektek milyen van? Köszönöm.
2014. jún. 27. 19:11
1/9 anonim válasza:
Ilyenem van. A fodros része optikailag növeli a mell méretét.
Nekem a legegyszerűbb fajta háromszög bikinim volt mindig is.
2014. jún. 27. 20:47
6/9 anonim válasza:
Több is van, háromszög, meg olyan fodros is mint amit az első linkelt, meg ilyen is: [link]
Nem zavar hogy kicsi a mellem, ahogy másokat sem zavarja nyilván... olyat veszek ami tetszik és kész. Szerintem te is tegyél így, semmivel nem csúnyább a kis mell mint a nagy, nem kell emiatt aggódni.
2014. jún. 27. 21:03
7/9 anonim válasza:
Szerintem az olyan fazonú bikini felsők, amit az első linkelt, mind nagyobbítják a mellet optikailag. Ha még fodor, vagy rojt is van rajta, akkor pláne.
A fodrok, rojtok, és az olyan szabású bikini felsők, amik nem háromszögűek, optikailag nagyobbítják a melleket. Itt például figyeld meg a két kép közti különbséget: 1.kép [link] 2.kép [link]
Vagy ez is egy példa, kicsit durvább: 1.kép [link] 2.kép [link]
2014. jún. 28. 21:11
9/9 anonim válasza:
Előző, nem tudom te mit látsz ezen, de én az első két képen kis mellű nőket látok, és mindkét bikiniben ugyanúgy kicsinek tűnik a mellük.
Az utolsó kettő képen pedig nagy mellű nők vannak akiken előnytelenűl áll a bikini
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!