Nagyobb mellű lányoknak milyen MOST DIVATOS felsők állnak jól? ( ha lehet képpel )
Figyelt kérdés
A teljesen testhez állóakon kívül.
Kérlek, ha linkeltek, tényleg most divatosakat mutassatok.
18-20 éves lánynak valót.
Köszönöm előre is! :)
2014. ápr. 12. 21:34
1/8 anonim válasza:
Éva prókai Amnesia cuccok közül az összes...
Nagyon jó minőségűek és nagyon jól néznek ki...Pesten kisvárosokban is mindenki szereti. Igaz nem olcsó de nagyon jó
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Ezek nem annyira előnyösek nagy mellel... belőlem konkrétan tehenet csinál egy ilyen fazonú póló. Sajnos idén mindent kis/átlagos mellűekre terveztek :(
4/8 anonim válasza:
Első vagyok, ismerem azokat a lányokat akin bevan fotózva és a melle 80/D
5/8 anonim válasza:
Ezek a linkelt felsők rondák és holtbiztosan nem állnak jól nagy melleken.
6/8 anonim válasza:
Jó, az enyém meg 75F, én nem venném fel.
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a problémám, hogy ugye most ezek a kicsit lazább, bővebb felsők a divatosak, de hogy is mondjam.. a mellem így felemeli ruha anyagát és emiatt onnantól lefelé mintha egy zsákba bújtam volna :S
2014. ápr. 12. 22:58
8/8 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik ez a tipus és a 85D-s méretemmel egész jól áll :) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!