A lányoknak (15-16-17éves korosztály) menyire számit h a srác menyire divatos?
Figyelt kérdés
Én pl nem feltétlen a divat szerint öltözködök hanem azt veszem fel ami nekem tetszik utálom azt hogyha pl h ki ugyan olyan pulcsiba jön velem szembe2008. szept. 25. 17:57
1/9 anonim válasza:
A sekélyes, orrukat fennhordó, plázacicákat érdekli. De ők meg gondolom téged nem érdekelnek.... :D Vagy ha mégis, akkor ideje divatosan öltözni, és sekélyesen gondolkodni.
2/9 anonim válasza:
Hát nekem egyáltalán nem számít, hogy a srác divatos legyen, nekem nem is tetszik a mostani divat.Mondjuk azért ne a múlt évszázadbeli ruhákat hordja:)De amit felvesz az jól álljon neki és tükrözze a stílusát.Így legalább van egyéniség és nem csak egy divatklón, amiből már így is van elég.
3/9 anonim válasza:
A "divat" csak a sekélyes, nem túl éles elméjű embereket érdekli. Akit érdekel azt is csak azért érdekli, mert azt hiszi hogy másokat érdekli és hogy számít az ilyen. Vedd fel azt amiben jólérzed magad.
4/9 A kérdező kommentje:
Én úgy öltözködök hogy az az egyéniségemet és a lelkemet tükrözze pl rengeteg fekete cuccom van nem szeretem az élénk színeket nem tudom ez milyen benyomást kelt de hát ez vagyok én :P
2008. szept. 25. 20:13
5/9 anonim válasza:
Ha egy srác valóban követi jelenlegi divatot akkor az egy kicsit fura. Mármint ,akkor minden pasi cicafiú lenne, vasalt hajjal, tüncis cuki rózsaszín pólóban és még lehetne sorolni. Sajnos, most ez a divat.
De igazából szerintem a saját stílusodhoz öltözz, ne azért,hogy esetleg a plázamacáknak bejöjj.
Az én barátom sportosan öltözködik, tény,hogy ezt a stílust követi,és persze ilyen módon divatos, és egy márkás srác, de ha ilyen cicafiú lenne,aki "shoppingolni" /érezd az iróniát/, szóba sem álltam volna vele.
Abban a stílusban,amit Te magad képviselsz érezd jól magad, és ne egy tömegízlésnek a mintáját kövesd.
6/9 anonim válasza:
nekem nincsenek nagy elvárásaim,és sztem mások is így vannak ezzel..én megelégszem egy hétköznapi farmerrel és egy laza pólóval ,esetleg övtáska..az h vki sok feketét hord pedig nem hiszem h baj ,max nem veszik észre:D
7/9 anonim válasza:
tökmindegy, engem zavar, ha egy fiú túl sokat törődik a ruháival, legyenek azok bármilyenek.
8/9 anonim válasza:
hát nemtom nekem alapba a rockerek jönnek be...nemtom mért de hát ez van...am az ilyen hlye plázacicáknak nagyon is bejönnek a divatosan öltözködő szintén hlye plázakandúrok XD de sztem kerüld el őket messziről xD és maradjon csak a sok fekete cucc (L) szeressük a feketét a pasi ne járjon rózsaszínbe xDxDxD nah puxancs mindenki :D
9/9 A kérdező kommentje:
Hát én soha nem vennék fel rózsaszínt...
2008. szept. 27. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!