Alacsony lányoknak combközépig érő szövetkabát?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy nem nézne-e ki furán, hogy a kis 160 centimmel egy 76 cm hosszú (combközépig) szövetkabátban mászkálnék?
Még arra is, hogy hátitáskával (egyszerű fekete) milyen lenne a szövetkabát...
Köszönöm előre a válaszokat :)
2011. nov. 3. 11:22
1/10 anonim válasza:
nem ajánlom. a táskával semmi gond nincs, de a hosszú kabátok nem állnak jól az alacsony lányoknak, inkább válassz olyat, ami fenékig ér... hidd el, jobban fog állni!;)
2/10 anonim válasza:
Nincs vele semmi probléma, vedd fel bátran.
3/10 anonim válasza:
Nekem van combközépig érő is, és popsi alá érő is, mind2 erősen karcsúsított, 160 cm vok, de a hosszabbat csak magassarkúval hordom. ...amihez viszont nem megy a hátitáska, bár nem tudom milyenre gondolsz, de nekem a hátitáska az sportos, olyan túra-fílingű.
A 160 cm és a combközépig érő kabáthossz együtt pedig rajtunk miniken megköveteli a magassarkút...
5/10 anonim válasza:
Ez a táska inkább valami puffancs kabáthoz passzolna, iskolás-fíling. Combközépig érő szövetkabáthoz szerény véleményem szerint kizárva. :(
6/10 A kérdező kommentje:
Iskolás vagyok. 14 éves .. :$
2011. nov. 3. 11:58
9/10 anonim válasza:
Na!!:) Hát ez így nem gáz, ez a kabi kicsit sportosabb szabású, ehhez pl. szerintem mehet az a táska, de lehet, hogy így meg tényleg picit hosszú a kabát.
10/10 anonim válasza:
De!!Szükség törvényt bont! Iskolába csak táskával lehet járni, télre pedig kell egy jó kabát. Ezek jók így együtt, a többivel meg nem kell foglalkozni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!