Csajok! Melyik színben jobb ez a ruci egy kicsit elegánsabb kerti partira?
2014. jún. 20. 10:28
1/10 anonim válasza:
Huh hát mind a kettő nagyon szép,de valamiért a fekete nekem jobban tetszik:)
2/10 anonim válasza:
Nekem a fehér jobban tetszik :)
3/10 anonim válasza:
Fekete. A fehér nem lesz kényelmes: mennek ra a bogarak, minden porszem meglátszik rajta.
4/10 anonim válasza:
jaj, de csúnya mindkettő. :) én sem tudok dönteni, de ha már muszáj, akkor a második. A helyedben vennék rá egy "nem tartozom ide" feliratú pólót is, ha ez egy elegáns parti lesz, amennyiben egy proli bordély, mehet.:D
26L
5/10 anonim válasza:
fehér, a fekete olyan mint egy koktélruha.. Nem való egy kerti-partira. Inkább diszkóba, vagy buliba
8/10 anonim válasza:
szerintem jobb lenne valami vidámabb szín egy kerti partira, de a kettő közül nekem a fekete jön be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!