Ha egy pasi alacsony termetü, és magassarkú cipöt vagy csizmát hord akkor miért néznek furán rá?
Figyelt kérdés
A lányok nagyon fontosnak tartják,hogy a pasi magasabb legyen náluk,legalábbis egy jó része. Nem vagyok egy hatalmas srác... Viszont frusztráló hogy a mai diák länyok többsége 176 cm fölött van. Ha nöi cipöt vesz fel egy srác,akkor rögtön furán néznek rá az emberek. Most nem rózsaszin magassarkuról beszélek,hanem mondjuk egy feketéröl... De miért? A mai világ igazán fura,szerietem. Ha pl. 40 évvel ez elött egy pasi fülbevalót vagy piercinget viselt,melegnek nézték. Régen egy pasin,de főleg egy nőn a tetkó szégyen volt,most meg divat. Elképzelhetö,hogy divattá válik a magassarkú a férfiak körében valaha? Jó lenne!2014. jún. 14. 23:07
11/14 anonim válasza:
Mert a klasszikus magassarkú feminin, b..is. Ettől pont nem fognak ámuldozni, hogy úúúú, magasabb vagy nálam, hanem kiröhögnek. Persze lehet sarkas cipőkkel trükközni, ha alacsonyabb a sarok, az még lehet férfias is. Az meg hülyeség, hogy a lányok többsége 180 centis, rengeteg alacsonyabb lány is van, lehet, te meg azokat nem veszed észre.
12/14 anonim válasza:
Az egyik barátom magassarkúkat szokott hordani (10cm) pedig 180 centi körül van.Így érzi jól magát és nincs ebben semmi kivetnivaló szerintem! Én is megnéznék egy fiút magassarkúban de csak annyira hogy tud-e benne menni mert ez bizony néha lányoknak sem megy! :)
13/14 anonim válasza:
én veszkó csizmát hordok +4cm de folyamatosan mindenki bámulja, sajnos ez egy ilyen ország...
Igaz én 185 cm vagyok de ez a stílus tetszik!
14/14 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Ezt a linket az elso oldalon hozzaszoloknak ajanlanam ,ez utan fejtsek ki a velemenyuket a kerdezoevel szemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!