Szerintetek nagyon csúnya, ha egy lány alacsony?
Nem mondod komolyan hogy ennyire butus vagy. CSÚÚÚNYA? Egy ember nem a magasságától lesz csúnya vagy szép, viszont az már csúnya, ami a lábaddal történik a magassarkú rendszeres és gyakori viselésétől.
160 centi vagyok és 22 éves. És jelentem, tökéletesen lehet így élni, a pasiknak sem zavaró, volt már 2 méteres barátom is.
A fiúkat nem zavarja, ha alacsony egy lány. Főleg az 190cm-el szeretem, jó a belá.. khm kilátás fentről;) :DD Meg amúgy max aranyos, ha egy lány alacsony, de hiba semmiképp. De utálom a magassarkút! Bármit, csak azt ne, sztem ronda:D
17/f
Szerintem nem csúnya. Én 20éves lány vagyok 174cm. Régen cikinek tartottam , hogy magas vagyok mert a többi lány mind alacsonyabb volt nálam. És a fiúk is szerették az alacsony lányokat.Irigykedtem hogy ti hordhattok magassarkút, én ha felveszem még a fiúknál is magasabb vagyok:S Sőt sok fiú tök pici. De amúgy most már nagyon örülök annak, hogy magas vagyok és én úgy vagyok vele, hogy szívesen lennék picit magasabb:D és amúgy igen a mostani korosztály csajokból elég magas...:@
na amúgy ezzel azt akartam mnodani, hogy te is meg fogod szeretni a magasságod hidd el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!