Mennyire csúnya egy alacsony lányon a vastagabb vádli?
Nem zsír miatt vastag,a családban öröklődik.
Amúgy nem egy plötyedt valami,szóval formás,egy magasabb lányon nem is lenne szembetűnő,de az alacsonyság miatt észrevehetőbb hogy vastag.
Nem igazán szeretem a magassarkúkat és nem merek rövidnadrágot hordani úgyhogy vagy éppen megsülök vagy feszélyezve érzem magamat.
Először is békülj ki magaddal.
Én sem vagyok egy nádszál bige, sem égimeszelő, a helyzet ugyanaz, mint veled - viszont ezért ne merészeld szégyelni magad! Engem sorra dicsérnek, milyen formás a vádlim, nem olyan lapos, mint az Övüké. Inkább használd ki, és légy magabiztos.
Halkan megsúgom, úgy sem azt bámulják meg először. A hosszúgatyát meg vedd le, bele fogsz olvadni, te lány.
nekem is vastagabb de nekem semmi bajom vele pedi én csak 157 cm vagyok:DD
nyugodtan vegyél vel szoknyát,rövidnadrágot!:)
2-es,neked hány centi vastag?
am én 156cm vagyok
Kamaszként én is ilyen voltam. :) Mármint ilyen szégyenlős.
Inkább felgyulladtam a hosszú nadrágokban meg szoknyákban, csak a vastag vádlim meg ne lássa senki!
Azóta annyi változott, hogy elfogadtam ilyennek. Igyekszem "optimális" hosszúságú rövidnadrágokat és szoknyákat felvenni, mivel a rövidebben a vastag térdem látszik, a hosszabb alacsonyabbnak meg szélesebbnek mutat, de a pont térdig érő ruhákkal már megbékültem.
Nyugi. Lehet, hogy nem a te lábad a legvékonyabb a világon, de nem is a legvastagabb!
:D
Ha a súlyoddal meg az alakoddal amúgy nincs baj, bátran vegyél fel egyszer egy rövidebb ruhát, és nézd meg a reakciókat. Megenni senki sem fog, ez egészen biztos, legrosszabb esetben utánad füttyögnek.
Nem vagyok már kamasz,csak picit önbizalom hiányos :)
a súlyomról meg annyit hogy ha kiszámolom a testtömeget akkor azt írja hogy van egy kevés túlsúlyom,de ennek a nagy része mellen van a többi pedig részben izom mert minden nap tornázok
Szia!
Én is hasonló alkatú vagyok mint te, bár kicsit magasabb, 160cm, de a vádlim nekem is viszonylag vastag. Ezt örököltem, ráadásul a sportolás miatt még izmos is. Magassarkú az abban jó, h magasabbnak tűnsz és nyújtja a lábad, így kevésbé feltünő h vastag. Viszont abban hátrány, legalábbis nálam, h megfeszíti a vádlim és így elég fius. Bár nemtom neked mekkora az átmérője, így nehéz eldönteni h tényleg vastag e. Tesóm is azt mondta egyszer h olyan bnőt szeretne, akinek olyan a vádlija mint nekem :-) Tehát vannak akiknek ez bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!