Meg éri megvenni ezt a Nike cipőt? Mi a véleményetek úgy általában a Nike cipőkről?
Mázlim van, mivel pont 38-as lábam van és anyám azt mondta, hogy tavaszra vesz nekem egy Nike cipőt :) kinéztem egyet, de nem tudom, hogy jó döntés e, pont fehéret választani. az biztos hogy vigyázni fogok rá, mivel ez lesz az első Nike cipőm {eddig mindig szar kínaik voltak} de tudom h valamennyire a színe miatt koszolódni fog. Vélemények, tapasztalatok?
Egyébként úgy általában mit gondoltok a Nike cípőkről? :) megéri kiadni érte több 10 ezer forintot? és kényelmes is? igazából fel fogom majd próbálni, de nem nyugszok a bőrömben, annyira várom hogy megvegyük, és valahonnan meg kell tudnom, hogy megéri e megvenni, mert az eladók úgis csak arra törekszenek, hogy sózák mindenkire a cipőket, és nem érdekli őket h kényelmes e vagy sem... {ezt tapasztalatból mondom, persze vannak kedves eladók is, csak z a baj hogy belőlük kvés van}. szóval várom a véleményetek! :)
a cipő: [link]
nekem ugyanez a azon van csak nem rószaszín.Nagyon szupii...lehet nyúzni,igaz tartalék cipőfűzőket tessék venni:)nekem még nem ázott be úgy igazán.
Viszont a rózsaszín összeállítást csak akkor válaszd ha van elég ilyen színű cuccod.Van egy másik nike-m is ami fekete rózsaszín hát néha egyszerűen nem tom mihez felvenni.
Hm..mikor én vettem az első Nike cipőmet :) felemelő volt.
12 ezer Ft-ért jó árban van.
Ha gondolod megmutatom milyen az enyém : [link]
2 évig bírta az első, amit linkeltem 09.májusában vettem meg, még mindig jól néz ki, pedig az én lábam hamar tönkretesz bármilyen cipőt.Az első nike cipőbe jártam lovagolni,valamikor abban tesiztem órán,futni jártam,suliba.Majdnem mindenhez ezt vettem fel.Hálás cipők, megérik. :)) és amit linkeltél is jól néz ki :)
Teljesen mindegy, hogy hány embernek van olyan, de tudd, hogy nem mindenki teheti meg, és azok közé tartozol, aki igen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!