Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Meg éri megvenni ezt a Nike...

Meg éri megvenni ezt a Nike cipőt? Mi a véleményetek úgy általában a Nike cipőkről?

Figyelt kérdés

Mázlim van, mivel pont 38-as lábam van és anyám azt mondta, hogy tavaszra vesz nekem egy Nike cipőt :) kinéztem egyet, de nem tudom, hogy jó döntés e, pont fehéret választani. az biztos hogy vigyázni fogok rá, mivel ez lesz az első Nike cipőm {eddig mindig szar kínaik voltak} de tudom h valamennyire a színe miatt koszolódni fog. Vélemények, tapasztalatok?

Egyébként úgy általában mit gondoltok a Nike cípőkről? :) megéri kiadni érte több 10 ezer forintot? és kényelmes is? igazából fel fogom majd próbálni, de nem nyugszok a bőrömben, annyira várom hogy megvegyük, és valahonnan meg kell tudnom, hogy megéri e megvenni, mert az eladók úgis csak arra törekszenek, hogy sózák mindenkire a cipőket, és nem érdekli őket h kényelmes e vagy sem... {ezt tapasztalatból mondom, persze vannak kedves eladók is, csak z a baj hogy belőlük kvés van}. szóval várom a véleményetek! :)

a cipő: [link]

2010. jan. 2. 22:17
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Ne a neten vedd meg! Vagy menj be a boltba és nézd meg, hogy jó-e egyáltalán a 38as. Vannak feles méretek is Nikeból, meg egyáltalán főleg, ha első egy cipőt próbálni kell. Nekem például régebben, mikor nem ezek a fazonok voltak divatok, mindig Nikeból fél számmal nagyobb kellett, mert valahogy keskenyebb volt, mint a többi. Most is mikor vettem ősszel, felpróbáltam a fél boltot mire találtam egy pont jót.
2010. jan. 3. 13:58
 22/35 A kérdező kommentje:
13:58-nak: nem a neten akartam megvenni, csak itt néztem szét, hogy milyenek vannak, hogy ne úgy menjek be a boltba, hogy elképzelésem sincs miylet is szeretnék :)
2010. jan. 3. 14:20
 23/35 anonim ***** válasza:
Nagyon jó kényelmes sokáigtart én nagyon szerteem.
2010. jan. 3. 16:14
 24/35 anonim ***** válasza:

Nekem már lassan a 3. évet húzza a hasonló Nike cipőm, pedig volt, hogy minden nap az volt rajtam.

Szerintem kényelmes, strapabíró, bár nekem kicsit magas a talpa..

Viszont amit linkeltél.. Szép, szép de minden második emberen szembe fog jönni az utcán.

Én a helyedben inkább választanék olyan darabot, ami nem ennyire divat, inkább egyedi.

[link]

Nekem ilyen van, csak olyan kinézetben, mint a "tiéd".

2010. jan. 3. 17:48
 25/35 A kérdező kommentje:

utolsó válaszolónak:

1, hát ebben a nagy válságban, nem hinném hogy minden 2. embernek van pénze több 10 ezer forintos cipőket vásárolni. és gondolom akiknek jobban van pénzük, azok inkább ahogy te mondtad az egyedibb darabpkat választják :)

2, nekem ez a stílusom, én ezt szeretem. nem zavar ha sok embernek van {őszintén szólva én se a suliban, se az utcán sem futottam még össze ilyen cipővel}.

3, hiába veszek meg egy egyedi darabot, ha mondjuk nem jön be annyira, vagy nem hozzám illik.

2010. jan. 3. 18:52
 26/35 anonim ***** válasza:

Attól még hogy egyedibb, nem lesz ötezrekkel drágább egy ilyennél.

Nem tudom te merre laksz, én Pesten és még most télen, mikor sokan járnak csizmában is látok legalább napi 5 ilyet.

De természetesen a te dolgod, ha te ilyet szeretnél, akkor vegyél ilyet. Én ezen kívül nem találok benne semmi kifogásolnivalót (:

2010. jan. 4. 17:01
 27/35 A kérdező kommentje:
17:01-nek: Hát nem tudom, én is nézegettem "egyedibb" cipőket, pl egy majdnem ilyen volt, csak feketében, már 7 ezerrel drágább volt. Én Csongrádon lakom, itt már az is csoda, ha néhány ember lábán márkásabb cipőt látok :) Pesten elhiszem, hogy többet lehet látni, ez nem is kétséges, mert ugye az sokkalta nagyobb város mint Csongrád.
2010. jan. 4. 19:15
 28/35 anonim válasza:
12 ezer az még csak egy tízezres nem több! Vannak drágább cipők is, de ez nekem is tetszik, nekem is Nike-m van és szeretem,csak esőbe hamar beáznak.Persze nem bokáig érő vízbe járok vele de akkor is vhogy pedig nincs megrepedve se:S
2010. jan. 8. 23:00
 29/35 anonim ***** válasza:
ha tetszik,vedd meg! jól bírják..
2010. jan. 9. 10:26
 30/35 A kérdező kommentje:

23:00-nak: néztem olyan cipőket is, amik 30 felett voltak... amúgy nem ez volt a kérdésem, hogy ki talál a megfogalmazásomban hibát... és az egyébként ehhez tartozik: "mi a véleményetek úgy ÁLTALÁBAN a Nike cipőkről?" nem ahhoz a cipőhöz, amit linkeltem. ennyit erről...

egyébként én még nem hallottam hogy beázna :O legalábbis akiket ismerek, és megkérdeztem, azt mondta nem ázik be.

2010. jan. 9. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!