Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Meg éri megvenni ezt a Nike...

Meg éri megvenni ezt a Nike cipőt? Mi a véleményetek úgy általában a Nike cipőkről?

Figyelt kérdés

Mázlim van, mivel pont 38-as lábam van és anyám azt mondta, hogy tavaszra vesz nekem egy Nike cipőt :) kinéztem egyet, de nem tudom, hogy jó döntés e, pont fehéret választani. az biztos hogy vigyázni fogok rá, mivel ez lesz az első Nike cipőm {eddig mindig szar kínaik voltak} de tudom h valamennyire a színe miatt koszolódni fog. Vélemények, tapasztalatok?

Egyébként úgy általában mit gondoltok a Nike cípőkről? :) megéri kiadni érte több 10 ezer forintot? és kényelmes is? igazából fel fogom majd próbálni, de nem nyugszok a bőrömben, annyira várom hogy megvegyük, és valahonnan meg kell tudnom, hogy megéri e megvenni, mert az eladók úgis csak arra törekszenek, hogy sózák mindenkire a cipőket, és nem érdekli őket h kényelmes e vagy sem... {ezt tapasztalatból mondom, persze vannak kedves eladók is, csak z a baj hogy belőlük kvés van}. szóval várom a véleményetek! :)

a cipő: [link]

2010. jan. 2. 22:17
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
én 2 éve vettem egy nike cipőt és nem mondanám hogy nagyon vigyáztam rá meg nagyon sokat is hordtam de szinte olyan mintha új lenne.
2010. jan. 2. 22:24
 2/35 A kérdező kommentje:
hűha :O ennyire strapabíróak ezek? :)
2010. jan. 2. 22:26
 3/35 anonim válasza:
62%
Szerintem ez tök átlagos cipő és nagyon sok embernek van ezért nem igazán vennék ilyet.Adidas a legjobb.Abból is az original.Szerintem nézz szét az adidasok közül ott is találsz egy frankót.
2010. jan. 2. 22:28
 4/35 A kérdező kommentje:
22:28-nak: hát igazából én is oylan átlagos típus vagyok, és szeretem ha nem csak nekem vagy egyedül oylan cipőm. valójában ebből tudom meg, hogy jó-e a cipő, hogy más lábán is látom :)
2010. jan. 2. 22:32
 5/35 A kérdező kommentje:
ja és én nem vagyok olyan Adidas párti, meg azok nem is tettszenek annyira :)
2010. jan. 2. 22:33
 6/35 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 1 évet bírt, ugyanilyen amilyet Te mutatsz, csak férfiben, mindent ebben csináltam, csak sajnos elvékonyodott a talpa és kilyukadt :( pedif 18e HUF volt

Most Umbro-t hordok, ugyanilyen stílusút, több mint egy éve, semmi baja, ezen kívül még van egy Adidas Samoa-m, azt ritkábban hordom.

2010. jan. 2. 22:35
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

Most nyúzom a 3. Nike cipőmet, eddig az összes fehér volt. Nagyon strapabíró, ha nem jársz vele nyakig a mocsokban, akkor nem kell állandóan tisztogatni sem, maximum heti egyszer nedves ruhával áttörölni és kész is, elég akkor lemosni, ha már nagyon kezd beszürükülni, de ezt majd meglátod te is.

Az első cipőt nem hordom már, mert kicsit, a második kezd az orránál egy kicsit szétjönni, de nem feltűnő még, így néha azt hordom, bár leginkább már a 3. volt eddig rajtam, annak semmi baja. Csak télen inkább csizmában járok :D

De viseld egészséggel, én is szétcsattantama büszkeségtől, mikor megkaptam az első Nike cipőt :)

8/35 anonim válasza:
65%
Tetudod...
 9/35 A kérdező kommentje:
22:35-nek: hű :S hát én nem szeretnék mindent ebben csinálni, csak suliba járni, meg eljárni benne ide-oda :) sportolni meg az ilyesmire meghagyom a kissé nyúzott kínai cipőmet xD
2010. jan. 2. 22:42
 10/35 A kérdező kommentje:
az utána lévő 22:35-nek: sokan mondták már nekem is hogy nagyon jó cipő, de kezdtek meggyőzni :) barátnőmnek is van, azthiszem neki ilyen "Nike Alexi"-je van, de nagyon szereti és még mindig újnak néz ki, pedig már majdnem 2 éves :)
2010. jan. 2. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!