Meg éri megvenni ezt a Nike cipőt? Mi a véleményetek úgy általában a Nike cipőkről?
Mázlim van, mivel pont 38-as lábam van és anyám azt mondta, hogy tavaszra vesz nekem egy Nike cipőt :) kinéztem egyet, de nem tudom, hogy jó döntés e, pont fehéret választani. az biztos hogy vigyázni fogok rá, mivel ez lesz az első Nike cipőm {eddig mindig szar kínaik voltak} de tudom h valamennyire a színe miatt koszolódni fog. Vélemények, tapasztalatok?
Egyébként úgy általában mit gondoltok a Nike cípőkről? :) megéri kiadni érte több 10 ezer forintot? és kényelmes is? igazából fel fogom majd próbálni, de nem nyugszok a bőrömben, annyira várom hogy megvegyük, és valahonnan meg kell tudnom, hogy megéri e megvenni, mert az eladók úgis csak arra törekszenek, hogy sózák mindenkire a cipőket, és nem érdekli őket h kényelmes e vagy sem... {ezt tapasztalatból mondom, persze vannak kedves eladók is, csak z a baj hogy belőlük kvés van}. szóval várom a véleményetek! :)
a cipő: [link]
Szia!
Nekem 1 évet bírt, ugyanilyen amilyet Te mutatsz, csak férfiben, mindent ebben csináltam, csak sajnos elvékonyodott a talpa és kilyukadt :( pedif 18e HUF volt
Most Umbro-t hordok, ugyanilyen stílusút, több mint egy éve, semmi baja, ezen kívül még van egy Adidas Samoa-m, azt ritkábban hordom.
Most nyúzom a 3. Nike cipőmet, eddig az összes fehér volt. Nagyon strapabíró, ha nem jársz vele nyakig a mocsokban, akkor nem kell állandóan tisztogatni sem, maximum heti egyszer nedves ruhával áttörölni és kész is, elég akkor lemosni, ha már nagyon kezd beszürükülni, de ezt majd meglátod te is.
Az első cipőt nem hordom már, mert kicsit, a második kezd az orránál egy kicsit szétjönni, de nem feltűnő még, így néha azt hordom, bár leginkább már a 3. volt eddig rajtam, annak semmi baja. Csak télen inkább csizmában járok :D
De viseld egészséggel, én is szétcsattantama büszkeségtől, mikor megkaptam az első Nike cipőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!