Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Meg éri megvenni ezt a Nike...

Meg éri megvenni ezt a Nike cipőt? Mi a véleményetek úgy általában a Nike cipőkről?

Figyelt kérdés

Mázlim van, mivel pont 38-as lábam van és anyám azt mondta, hogy tavaszra vesz nekem egy Nike cipőt :) kinéztem egyet, de nem tudom, hogy jó döntés e, pont fehéret választani. az biztos hogy vigyázni fogok rá, mivel ez lesz az első Nike cipőm {eddig mindig szar kínaik voltak} de tudom h valamennyire a színe miatt koszolódni fog. Vélemények, tapasztalatok?

Egyébként úgy általában mit gondoltok a Nike cípőkről? :) megéri kiadni érte több 10 ezer forintot? és kényelmes is? igazából fel fogom majd próbálni, de nem nyugszok a bőrömben, annyira várom hogy megvegyük, és valahonnan meg kell tudnom, hogy megéri e megvenni, mert az eladók úgis csak arra törekszenek, hogy sózák mindenkire a cipőket, és nem érdekli őket h kényelmes e vagy sem... {ezt tapasztalatból mondom, persze vannak kedves eladók is, csak z a baj hogy belőlük kvés van}. szóval várom a véleményetek! :)

a cipő: [link]

2010. jan. 2. 22:17
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Szia! Én is Nike-t hordok. Az enyém is fehér, oldalán egy nagy rózsaszín pipával. Igaz könnyen koszolódik, de csak áttörlöd egy nedves, szappanos ronggyal és kész is. Vagy esetleg egy puhább kefével. Az enyém már 1 éve megvan, de olyan mintha új lenne. Ja és a Nike jobb, mint az Adidas vagy a Puma, és nagyobb divat is ;) Én ajánlom, hogy vedd meg. Nagyon sokáig bírja. Ha netántán még is szétmegy (mert néha van gyártási hiba) akkor sincs semmi vész. Van rá garancia. Nekem fél évest adtak rá, de nem volt rá szükésgem :)

Mégegyszer: Szerintem vedd meg :)

2010. jan. 2. 23:06
 12/35 A kérdező kommentje:
23:05-nek: köszönöm :D szerintem meg is fogom :)
2010. jan. 2. 23:10
 13/35 anonim ***** válasza:
23:06 vagyok :) Nagyon szívesen. Ha gondolod megmutatom az én Nike cipőmet :) Hogy néz ki 1 év után :)
2010. jan. 2. 23:37
 14/35 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd meg:) Ha utcai sportcipő, csakis Nike:) Én nem azért hordom, mert divatos, hanem tetszenek a fazonjai. Például amit linkeltél - majdnem olyat vettem, helyette egy halvány rózsaszín pipásat választottam, ami épp le volt értékelve.:) Hibátlanul bírja, fél éve hordom. Előtte egy fekete példány volt, amit két évig viseltem, semmi baja sem lett, csak meguntam, és kellett egy másik:P Szerintem nyugodtan vedd meg, Nikeban még nem csalódtam. Táskám is van, igaz drága volt, de abban már volt minden laptoptól könyveken és ruhákon át:D Bírja;)
2010. jan. 3. 01:13
 15/35 anonim ***** válasza:
szia!én csak annyit szeretnék hozzáfűzni h ezeknek a nike cipőknek érdekes a méretezése ,mert felpróbáltam egy 38ast(akkora a lábam)és legalább 1v 1.5 centi hiányzott és ahogy elnézem ez gyerekcipő és nem tudom h van e nagyobb a gyerekméretből.nekem 39kellett , de remélem neked jó lesz.
2010. jan. 3. 01:14
 16/35 anonim ***** válasza:
sztem vedd meg. nekem van 2 nike-m imádom őket és teljesen jolvannak :D és most készülök megvenni a 3-adikat xD
2010. jan. 3. 02:01
 17/35 A kérdező kommentje:
01:14-nek: hát igazábl nekem 37-es a lábam, de ha nagyon el van méretezve a cipő, akkor kell 38-as :) mert a kínai cipők mind el voltak méretezve, és így már megszoktam hogy mindig azt mondom hogy 38-as xD közben meg csak 7-es :)
2010. jan. 3. 11:42
 18/35 A kérdező kommentje:

23:37-nek: hűű :P jó ajánlat :D berakod a képet? :)

01:14-nak: igen, azt én is néztem a neten, már azon is gondolkodtam :)

2010. jan. 3. 11:44
 19/35 anonim ***** válasza:
én megvenném, ha nem rózsaszín lenne...:S mért nem választasz vmi emberbarátibb színt? ez annyira nemistudom, kislányos :D
2010. jan. 3. 12:42
 20/35 A kérdező kommentje:
utolsónak: hát nem is tudom, én szeretem a rózsaszínt :D szinte ilyen ruháim vannak {nah jó van más is, nem csak pink xD} és valahogy ez az én stílusom :)
2010. jan. 3. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!