Meg éri megvenni ezt a Nike cipőt? Mi a véleményetek úgy általában a Nike cipőkről?
Mázlim van, mivel pont 38-as lábam van és anyám azt mondta, hogy tavaszra vesz nekem egy Nike cipőt :) kinéztem egyet, de nem tudom, hogy jó döntés e, pont fehéret választani. az biztos hogy vigyázni fogok rá, mivel ez lesz az első Nike cipőm {eddig mindig szar kínaik voltak} de tudom h valamennyire a színe miatt koszolódni fog. Vélemények, tapasztalatok?
Egyébként úgy általában mit gondoltok a Nike cípőkről? :) megéri kiadni érte több 10 ezer forintot? és kényelmes is? igazából fel fogom majd próbálni, de nem nyugszok a bőrömben, annyira várom hogy megvegyük, és valahonnan meg kell tudnom, hogy megéri e megvenni, mert az eladók úgis csak arra törekszenek, hogy sózák mindenkire a cipőket, és nem érdekli őket h kényelmes e vagy sem... {ezt tapasztalatból mondom, persze vannak kedves eladók is, csak z a baj hogy belőlük kvés van}. szóval várom a véleményetek! :)
a cipő: [link]
Szia! Én is Nike-t hordok. Az enyém is fehér, oldalán egy nagy rózsaszín pipával. Igaz könnyen koszolódik, de csak áttörlöd egy nedves, szappanos ronggyal és kész is. Vagy esetleg egy puhább kefével. Az enyém már 1 éve megvan, de olyan mintha új lenne. Ja és a Nike jobb, mint az Adidas vagy a Puma, és nagyobb divat is ;) Én ajánlom, hogy vedd meg. Nagyon sokáig bírja. Ha netántán még is szétmegy (mert néha van gyártási hiba) akkor sincs semmi vész. Van rá garancia. Nekem fél évest adtak rá, de nem volt rá szükésgem :)
Mégegyszer: Szerintem vedd meg :)
23:37-nek: hűű :P jó ajánlat :D berakod a képet? :)
01:14-nak: igen, azt én is néztem a neten, már azon is gondolkodtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!