Csajok mit vegyek fel a randira?
Tényleg nagyon szépek ezek a ruhák, cipők.
Kérhetném, hogy írd meg, hogy hol vetted őket? (a 4-es cipőről már ítzál, arról nem kérem)
Nekem azt írd meg hogy a 3-as ruhát hol vetted és mennyiért *.* olyan szép
köszi
Tudom, hogy megint én leszek a rossz, de így utólag nézve ez az egész kamunak tűnik.
1. Ezek nem otthoni képek, hacsak nem fényképész a kérdező. Ugyanis ezek stúdióképek.
2. Ezek közel sem olyan árkategóriájú ruhák/cipők, amiket a kérdező sejtetett.
Szép darabok, de nem drága holmik.
És nem a kérdező dolgai, és ezért nem írja meg, hogy hol vette őket. (szerintem)
Ha tévednék, kérem a kérdezőt, hogy írja meg a 4-es cipő kivételével a ruhák/cipők modellszámát, márkáját, és hogy hol vette őket.
Ügyes próbálkozás.
Főleg a cipőfalva van tele márkás/drága cipőkkel.
Amiket privátba beírtál összegyűjtött linkek.
De tudod mit: tölts fel fényképeket, amin rajtad vannak ezek a ruhák/cipők. 5-6 képből meg lehet mutatni mind a 10-et.
2 apróság:
Ugyanott készüljenek a képek
Egy lapra írd fel a mai dátumot, és ezt tartsd a kezedben.
Az arcodat természetesen nem kell mutatnod.
Max negyed óra az egész.
Amennyiben tévedtem, természetesen bocsánatot fogok kérni,
Így belerondítani egy kis csitri álomvilágába, ahol rendszeresen drága, elegáns éttermekbe jár, méregdrága ruhákban és cipőkben, amiket külföldről rendelt magának. Ráadásul egy randi keretein belül, egy jómódú fiúval.
Annyira szép, szégyeld magad hogy belerondítottál. :))))
Rendben, nem akarod magad lefényképezni. Akkor csak a ruhákat/cipőket fényképezd le otthoni környezetben.
Terítsd le a rucikat az ágyadra, és klikk. Tedd ki az 5 pár cipőt a szőnyegre és klikk. Ennyit csak megér, hogy rám cáfolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!